Celebrity News

Nema kraja tužbama: Branislav Lečić ponovo na sudu

Branislav Lečić ponovo na sudu

Nema kraja tužbama: Branislav Lečić ponovo na sudu

Marija Mladjen/ATAImages

Branislav Lečić poslednjih nekoliko godina u više navrata našao se na meti koleginica, koje su iznosile skandalozne tvrdnje o njegovom, u najmanju ruku, nepristojnom ponašanju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Danijela Štajnfeld prva je izašla u javnost sa tvrdnjom da ju je Branislav Lečić 2012. godine, navodno, silovao. Pokrenut je postupak, oboje su saslušani u Višem javnom tužilaštvu koje je, na kraju, odbacilo krivičnu prijavu.

Pročitajte: Nakon što su Branislav i Danijela izneli svoju stranu priče, oglasili se brojni poznati

U tom periodu, sa Novog Zelanda se oglasila i Merima Isaković, koja je podelila svoja loša iskustva sa kolegom, još iz vremena kada je studirala.

Neprijatnosti je, po svemu sudeći, doživela i Anđela Jovanović koja je odbila da stane u kadar sa starijim kolegom na snimanju serije „Radio Mileva”. Zbog toga je Leka odlučio da podigne tužbu, navodeći da se na taj način ugrožava njegova egzistencija, ali i kalja ugled.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Hvala ti za snagu što si rekla 'ne’ – poručila je tada Danijela, koja se ovih dana ponovo našla na sudu sa Lečićem.

Naime, zvezda filma „Ivkova slava”, pokrenula je krivičnu prijavu protiv kolege zbog javne uvrede. Kako je navela Danijelina advokatica, Branislav Lečić je gostujući u televizijskim emisijama izneo niz neistina o njenoj klijentkinji, što predstavlja uvredu.

 

 

Prvo ročište zakazano je zbog pokušaja medijacije, ali kako nesuglasice nisu otklonjene mirnim putem, Danijela i Branislav će u oktobru pred sudom ukrstiti stavove i dokaze.

 

Komentari (0)

Loading