Celebrity News

Nataša Kojić u gibanicu stavlja tajni začin: Hrskava i preukusna

Gibanica Nataše Kojić po receptu majke Olje

Nataša Kojić u gibanicu stavlja tajni začin: Hrskava i preukusna

Youtube Screenshot/RTS

Nataša Kojić već neko vreme boravi u Srbiji, te je odlučila da sa svojim pratiocima iz Amerike podeli recept za jedno tradicionalno srpsko jelo - gibanicu.

Gibanica Nataše Kojić za nijansu je drugačija od tipične tradicionalne gibanice sa sirom i kajmakom, a tajna potpuno drugačijeg ukusa je u jednom začinu.

Pročitajte: Ovakvu još niste pravili! Mini-gibanice po receptu Slavice Rokvić idealne za nedeljni doručak, a gotove za manje od pola sata (FOTO)

Sastojci:

  • Zrnasti sir
  • Feta
  • Jogurt
  • Jaja
  • Origano
  • So
  • Pola kašičice sode bikarbone
  • Pola kilograma kora
  • Puter
  • Susam

Instagram

 

Gibanica Nataše Kojić - priprema:

Napravite smesu od sira, jaja i jogurta, potom dodajte začine po želji. Kore ređajte u pleh i filujte dobijenim filom, ravnomerno, svaku koru. Kada završite slaganje pite, završnu koru premažite istopljenim puterom i pospite susamom.

Pecite na 220 stepeni oko 25 minuta i poslužite sa jogurtom.

Komentari (0)

Loading