Kao da ste ostali sa pola duše i pola tela: Goca Šaulić o gubitku i prijateljstvu
29/10/2025
55 min
Goca Šaulić otvorila dušu
Autor: Teodora Vuković | 24/07/2025
Jelena Đoković trudi se na sve načine da iz ishrane svoje porodice izbaci namirnice sa glutenom na koji je Novak alergičan.
Jedna od prvih namirnice koje se porodica odrekla bio je hleb, a kao alternativu brusketima, koje svi vole, Jelena je specijalizirala bruskete bez hleba po receptu Entonija Vilijama.
‒ 2 veća bela krompira
‒ 2 šolje čeri-paradajza isečenog na kockice
‒ 2 čena izgnječenog belog luka
‒ 5 listova svežeg bosiljka
‒ prstohvat soli
‒ sok od polovine limuna
‒ kašičica meda (opciono)
Priprema:
Uključite rernu na 220⁰C. Krompir isecite na ovalne ploške i položite ih na pleh obložen papirom za pečenje. Pecite 30 minuta da vrhovi postanu zlatnosmeđe boje.
U manjoj posudi sjedinite sok od limuna, morsku so, beli luk i med. Dodajte kockice paradajza i sve dobro promešajte.
Kriške pečenog krompira poređajte na poslužavnik i na svaku stavite paradajz i seckani bosiljak.
Još recepata koje poznati spremaju s ljubavlju pročitajte ovde.
Kao da ste ostali sa pola duše i pola tela: Goca Šaulić o gubitku i prijateljstvu
29/10/2025
55 min
Goca Šaulić otvorila dušu
Jaguar, Mercedes, Range Rover, a jedan samo za pijacu: Vozni park Lepe Brene i Bobe je impozantan
29/10/2025
2h
Vozni park Lepe Brene i Bobe vredi pravo bogatstvo
29/10/2025
3h
Razvela se od Raše Bukvića, sad pronašla sreću za Story otkriva: Ovo je drugi muž Marije Bergam
Turske žene su divne, ali za snaje želim Srpkinje: Emina Jahović iskreno o sinovima Jamanu i Javuzu
29/10/2025
4h
Emina Jahović želi srpkinje za snaje
29/10/2025
5h
Bivša devojka Saše Kovačevića, Jovana Jocić se oglasila nakon što je pevač verio svoju devojku Zoranu.
Komentari (0)