
Samo 3 sastojka: Anastasija Ražnatović otkriva recept za savršen desert

Antonio Ahel/ATAImages
Iako je prvenstveno poznata po svom muzičkom talentu, Anastasija Ražnatović pokazala je da se sjajno snalazi i u kuhinji.
Mlada pevačica, koja danas ponosno nosi prezime Gudelj, jednom prilikom sve je oduševila jednostavnim receptom za slatkiš koji ne zahteva mnogo vremena ni veštine, a rezultat je ukusan i vizuelno privlačan desert koji će svi obožavati.
Pročitajte: Letnja čokoladna fantazija: Isprobajte kolač od samo tri sastojka koji osvaja na prvi zalogaj
U emisiji "Praktična žena", Anastasija je naime, otkrila kako priprema marcipan kuglice - omiljenu poslasticu od samo tri sastojka, koja se u njenom domu redovno priprema i svi je vole.
Iako nikada nije imala potrebe da provodi vreme pored šporeta, pevačica priznaje da voli da eksperimentiše u kuhinji, a naročito uživa u pripremi slatkiša.
Za ovaj brz i jednostavan recept Anastasije Ražnatović biće vam potrebni sledeći sastojci:
• 200 g sirove smese marcipana
• 200 g bele čokolade
• 2 kašike šećera u prahu

Praktična žena printscreen
Priprema:
Naseckajte marcipan na manje komade, a zatim ga dobro izradite viljuškom dok ne postane mekši. Dodajte šećer u prahu i sitno seckane pistaće, pa sve dobro sjedinite dok ne dobijete kompaktnu masu.
Vlažnim rukama oblikujte kuglice željene veličine. Svaku kuglicu uvaljajte u otopljenu belu čokoladu i stavite u papirne korpice.
Pročitajte: Anastasija Ražnatović priprema pastu kakvu vole samo okoreli Italijani: Potrebno vam je 3 sastojka i 3 minuta
Po želji, pospite dodatnim pistaćima za dekoraciju. Ostavite kuglice da se stegnu na sobnoj temperaturi ili u frižideru i uživajte u ukusu.
Ovaj jednostavan desert odličan je izbor za brzu poslasticu uz kafu, a sjajan je izbor i ako vam se iznenada najave gosti.
Komentari (0)