Celebrity News

Kejt Midlton odbila dodire princa Vilijama (video)

Kejt Midlton odbila dodire princa Vilijama (video)

Da li je ovo samo protokol ili pak, teške nesuglasice u braku?

Vojvotkinja od Saseksa, Kejt Midlton i princ Vilijam nedavno su kroz humanitarne akcije ulepšali prazničnu euforiju onima kojima je to bila najpotrebnije.

Tim povodom, u saradnji sa poznatom kuvaricom Meri Beri udružili su kulinarske snage i božićnim specijalom pružili uvid u njihov život za koji, većina publike nije ni pretpostavljala kako funkcioniše.

Budući da se u toku snimanja raznih emisija, edtorijala i drugih priloga ove kraljevske porodice, protokol je nešto što uvek mora da se ispoštuje.

Međutim, u poslednjoj emisiji sve je to palo u drugi plan, jer je pažnju privukla reakcija Kejt koja je vidno odbila trenutak nežnosti sa svojim suprigom Vilijamom.

https://www.instagram.com/p/B6IRLC8FyDq/?utm_source=ig_embed

Naime, ovaj neprijatan momenat brzo je postao glavna tema na društvenim mrežama.

Snimak koji je počeo da kruži internetom, prikazuje Kejt i Vilijama koji u spomenutoj emisiji nasmejani razgovaraju sa gošćama, ali gde u jednom trenutku, princ odlučuje da "pomazi" svoju suprugu na što je ona odreagovala poprilično neočekivano - otresito je skolonila njegovu ruku sa njenog ramena.

Pogledajte u prilogu ispod:

Uprkos tome, par je u ostatku emisije bio i više nego, dobro raspoložen. Kasnije su čak učestovali i u mini kulinarskom takmičenju u kom su takođe pokazali koliko uživaju u zajedničkom društvu.

Upravo zbog toga, javnost smatra da ovaj nepromišljeni potez vojvotkinje nije proizašao iz loših bračnih odnosa, već iz čiste formalnosti koje se godinama pridržavaju, piše Story.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Dec 16, 2019 at 11:30am PST