Celebrity News

Šta je slično njenom bivšem dečku i princu Hariju: Objavljena fotografija Megan Markl iz srednje škole (foto)

Šta je slično njenom bivšem dečku i princu Hariju: Objavljena fotografija Megan Markl iz srednje škole (foto)

Vojvotkinja od Saseksa neretko je u centru skandala, a britanski mediji utrkuju se ko će više otkriti nešto iz njene prošlosti.

Ovog puta Megan Markl bila je pošteđenja kopanja po njenom "prljavom vešu", jer je u javnost isplivala jedna lepa fotografije ove britanske snajke.

Naime, nedavno se na Instagramu pojavila Meganina fotografija iz srednje škole na kojoj imam samo 16 godina, a njeni fanovi ne mogu da veruju koliko se malo promenila od tada.

Lepa Markl pozirala je sa svojim tadašnjim dečkom Luisom Segurom ispred novogodišnje jelke, a mnogi su sada komentisali kako izgleda skoro isto kao i danas sa 38 godina i kako se uopšte nije promenila.

- Da mi je neko rekao da je ova fotografija snimljena prošle godine, poverovala bih - napisala je jedna od obožavateljki.

Inače, Megan se nedavno još jednom našla "na udaru" jednog člana svoje porodice - ujaka.

– Ona je “razmažena diva” jer ju je njen otac tako odgajio – zaključio je on, ali i otkrio zašto Megan ima problem i s vojvotkinjom od Kembridža, Kejt Midlton.

– Megan je jako detinjasta. Tako se ponašala prema nama i tako se sigurno ponaša prema kraljevskoj porodici – rekao je. Više o tome, pročitajte OVDE.

Kako je izgledala lepa vojvotkinja kao tinejdžerka, pogledajte u nastavku:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Velvey ?? (@velvetcoke) дана 10. Дец 2019. у 11:26 PST