Celebrity News

Dvorac u kom su Hari i Megan boravili u Kanadi pripada ruskom milijarderu, otkriven njegov idenitet

Dvorac u kom su Hari i Megan boravili u Kanadi pripada ruskom milijarderu, otkriven njegov idenitet

Iako su Hari i Megan želeli da "sakiju" identnitet čoveka koji im je omogućio baškarenje u dvorcu u Kanadi, sada je otkriven njegov identitet

Naime, radi se o izuzetno uspešnom ruskom milijarderu Juriju Milneru, izraelsko-ruskom preduzetniku, koji pored ove titule i sjajan internet teoretičar i fizičar.

 

Kako se navodi, on je i dugogodišnji prijatelj i sa Markom Zakerbergom, sa kojim je zajedno pokrenuo godišnje Nagrade za revolucionarno otkriće za naučnike.

PRVO LETOVANJE MALOG ARČIJA: Megan i Hari odabrali OVU HIT detinaciju za odmor

Luksuzni letnjikovac u Kanadi u kom su Hari i Megan proveli prvi Božić sa sinom Arčijem vredi, po pisnaju medija, 14,1 miliona dolara i ima osam spavaćih soba.

Jurij je postao vlasnik ovog imanja 2012. godine, piše Blic.rs a vojvode su ovoga puta imale priliku da za praznike uživaju u lepotama ovog dvorca i baškare se u njemu do mile volje.

Megan i Hari ovom fotkom svetu čestitali Novu godinu: Zabeležili su sve bitne trenutke iz 2019. (foto)

Podsetimo se...

Hari i Megan šokirali javnost vešću o separaciji

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pre neki dan šokirali su javnost kada su objavili da žele da se povuku kao “stariji članovi” kraljevske porodice i da žele da rade na tome kako bi postali finansijski nezavisni.

– Posle mnogo meseci razmišljanja i unutrašnjih previranja, rešili smo da ove godine napravimo promenu i pokušamo da stvorimo novu progresivnu ulogu unutar ove institucije. Želimo da se povučemo kao stariji članovi kraljevske porodice i da radimo na tome da budemo finansijski nezavisni, dok kontinuirano i u potpunosti podržavamo Njeno Kraljevsko Visočanstvo Kraljicu – naveli su Megan i Hari na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/B7EaGS_Jpb9/

NETRPELJIVOST PRESUDILA: Megan i Hari ODLAZE iz Kensingtonske palate, neće da žive pored Kejt i Vilijama

Ova vest je šokirala javnost i celu Britaniju a pnajviše članove kraljevske porodice od kojih su najviše revoltirani kraljica Elizabeta, Princ Čarls i pomalo brat vojvode Harija, princ Vilijam. 

Hari i Megan najviše rastužili princa Vilijama 

Iako se niko od članova kraljevske porodice nije zvanično obratio povodom njihove odluke, “The Sunday Times” je preneo ono što je princ Vilijam, navodno, rekao svom prijatelju.

– Štitio sam svog brata ceo život, ali više to ne mogu. Sada smo dva razdvojena sveta. Tužan sam zbog toga. Sve što možemo da uradimo i sve što ja mogu da uradim, jeste da pokušam da ih podržim i nadam se da će doći trenutak kada ćemo ponovo misliti isto – rekao je on