Celebrity News

Kraljica Elizabeta stigla na krizni sastanak (video)

Kraljica Elizabeta stigla na krizni sastanak (video)

Kraljica Elizabeta stigla je na krizni sastanak koji kraljevska porodica danas održava kako bi se rešilo pitanje Megan i Harija

Ispred Kuće Sandringam dočekao ju je veliki broj novinarskih ekipa а neki od mnogobrojnih britanskih medija uslikali su kraljicu Elizabetu, vidno nervoznu.

Kako je i ranije navedeno, osoblju je naloženo da u Kući Sandringam pripremi Dugačku biblioteku, koja je svojevremeno služila za kuglanje.

U toj istoj prostoriji, u danima smeha i sloge, prinčevi Hari i Vilijam su kao deca pili čaj sa svojom majkom princezom Dajanom i njenim rođacima za Božić.

Prinčevi Hari i Vilijam o smrti princeze Dajane: Morali smo da krijemo tugu koju su imali zbog gubitka majke

Četiri ključna pitanja o kojima će kraljica raspravljati danas s prinčevima su da li će li Hari i Megan zadržati kraljevske titule, koje obaveze i dužnosti će par i dalje obavljati, da li ćeprinc Čarls i dalje finansirati sina i kojih se pravila vojvotkinja i vojvoda od Saseksa moraju pridržavati u prihvatanju komercijalnih ponuda, kao što je bila i ova sa kućom Dizni, prenosi Blic.rs

Napominjemo da se do sad u javnosti niko od članova kraljevske porodice nije oglašavao povodom ovom skandaloznog ponašanja Harija i Megan, osim brata, princa Vilijama.

On je duboko povređen njihovim postupcima objašnjavajući da je ceo život štitio svog brata i da je došlo vreme da se to prekine.

- Sada smo dva razdvojena sveta. Tužan sam zbog toga. Sve što možemo da uradimo i sve što ja mogu da uradim, jeste da pokušam da ih podržim i nadam se da će doći trenutak kada ćemo ponovo misliti isto – rekao je on.

Kejt sa Harijem i Vilijamom proslavila Uskrs i kraljičin rođendan, od Megan NI TRAGA NI GLASA, a evo kako su SVI IZGLEDALI! (foto)

Od kada je Megan ušla u kraljevsku porodicu spekulacije o rivalstvu sa Kejt Midlton kao i njihovoj međusobnoj netrpeljivosti, nisu prestajale i samo su kulminirale iz meseca u mesec da bi sada konačno, američka glumica uspela u tome da Hari napusti kraljevstvo zbog nje.

Podsetimo se…

Kraljica Elizabeta užasnuta vešću o separaciji Harija i Megan

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pre neki dan šokirali su javnost kada su objavili da žele da se povuku kao “stariji članovi” kraljevske porodice i da žele da rade na tome kako bi postali finansijski nezavisni.

– Posle mnogo meseci razmišljanja i unutrašnjih previranja, rešili smo da ove godine napravimo promenu i pokušamo da stvorimo novu progresivnu ulogu unutar ove institucije. Želimo da se povučemo kao stariji članovi kraljevske porodice i da radimo na tome da budemo finansijski nezavisni, dok kontinuirano i u potpunosti podržavamo Njeno Kraljevsko Visočanstvo Kraljicu – naveli su Megan i Hari na društvenim mrežama.