Celebrity News

Megan Markl stigla sudbina koju je i očekivala: Govorili su mi da će me uništiti, nisam dobro!

Megan Markl stigla sudbina koju je i očekivala: Govorili su mi da će me uništiti, nisam dobro!

Megan Markl prošle godine u oktobru u svom dokumentarcu nakon afričke turneje pričala je sa čime se sve susrtela od ulaska u kraljevsku porodicu.

Iako je mislila da će moći da podnese pritisak javnosti i medija, čiji se da je Megan Markl svemu tome rekla jedno veliko "NE". Nagomilani stres izazvan ponašanjem javnosti kulminiralo je izlaskom iz kraljevske porodice. Ovaj potez šokirao je čitav svet, ali ih je kraljica Elizabeta ipak podržala.

Nećete ostati ravnodušni na božićnu porodičnu fotografiju Megan i Harija: Maleni Arčije je ukrao svu pažnju

Prošle godine, Megan Markl ovako je pričala u svom dokuemntarcu i sada se spekuliše da je sve vreme znala kakva će je sudbina snaći.

- Nisam imala pojma sa kolikim pritiskom ću se susresti. Kada sam se zaljubila u Harija moji prijatelji su bili srećni zbog mene, ali oni iz Velike Britanije su mi rekli da će me tabloidi uništiti i da se ne upuštam u to. Teško je. Nije me mnogo ljudi pitalo kako sam. Nisam baš dobro. Teško je biti u fokusu javnosti i biti mlada majka, žena – rekla je tada skoro pa uplakana, 38-godišnja Megan Markl.

Početkom januara kada susaopštili da se povlače iz kraljevske porodice, svoju sreću potražili su u Kanadi a svoje ognjište mira i harmonije potražili su u prelepoj kući u Vankuveru.

– Stalno govorim Hariju da nije dovoljno preživljavati, treba živeti i blistati – rekla je u svom dokumentarcu Megan. Nakon kritika koje joj je uputila javnost, Megan Markl sada sa svojim suprugom i sinom Arčijem uživa daleko od okrilja britanskog dvora, a po svemu sudeći kako je i pokazala fotografija na jednom samitu u Majamiju, ne ide im uopšte loše.

Šta je slično njenom bivšem dečku i princu Hariju: Objavljena fotografija Megan Markl iz srednje škole (foto)

Prvo pojavljivanje Megan Markl i princa Harija nakon izlaska iz kraljevstva 

U koži običnih civila, Megan Markl i princ Hari pre tri dana iznenada su viđeni na kratkom samitu u Majamiju. Svima su zapala za oko modna izdanja koji su bivše vojvode ponele na kratak govor koji su održali ovim putem. Ovog aputa bez trunke uštegljenosti pokazali su nešto što je zadivilo javnost - zapanjujući spokoj na licima koji su nosili.

Šta vi mislite?

Nakon što je svet video kuću u kojoj će živeti, osvanula je nova vest: Hari i Megan ostali bez kraljevskih titula (foto)

 

View this post on Instagram

 

What do you guys think about #tbt pics of them two? Comment down below

A post shared by Sussex Royal (@sussexroyalmh) on Feb 6, 2020 at 5:35am PST