Celebrity News

Megan Markl stigla u London! Blista u firmiranoj haljini i sa osmehom na licu u inat zlobnicima! (foto)

Megan Markl stigla u London! Blista u firmiranoj haljini i sa osmehom na licu u inat zlobnicima! (foto)

Megan Markl i princ Hari stigli su zajedno u London kako bi dogovorili poslednje detalje oko preseljenja u Kanadu, a mnoge razbesneli jer nisu poveli i sina Arčija

Megan Markl se sinoć prvi put pojavila u Londonu nakon što je u januaru otišla u Kanadu sa sinom Arčijem. Princ Hari i ona nedavno su objavili da napuštaju svoje pozicije u kraljevskoj porodici, a sada su oboje došli u Veliku Britaniju kako bi dogovorili poslednje detalje oko preseljenja u Severnu Ameriku.

Sinoć su Megan i Princ Hari prisutvovali dodeli dodeli odlikovanja vojnicima za njihove hrabre podvige uprkos povredama ili bolesti.

Sve oči su bile uprte u nju! Uprkos kiši od koje ju je suprug štitio velikim kišobranom, ništa joj nije moglo promeniti dobro raspoloženje. Želeći da pošalje jasnu poruku svima koji su je u poslednje vreme kritikovali, vojvotkinja od Saseka nije skidala osmeh sa lica.

Megan je nosila usku midi haljinu sa potpisom Viktorije Bekam i salonke od brušene kože sa visokim potpeticama. Princ Hari se uskladio sa svojom suprugom, pa je izabrao elegantno tamno odelo.

Inače, prema rečima portparolke slavnog para, oni od proleća neće korisiti oznaku Saseks rojal i da krajem marta službeno počinju novi život nezavisno od britanske kraljevske porodice.

- S obzirom na to da postoje posebni propisi britanske vlade o korišćenju reči 'rojal', dogovoreno je da se njihova neprofitna organizacija koju će javnosti predstaviti na proleće neće zvati Fond Saseks rojal i ovu oznaku neće koristiti ni na kojem području nakon proleća 2020 - dodala je portparolka.

Inače, Hari i Megan su se dosad koristili tom oznakom na svom profilu na Instagramu, kao i na svojoj zvaničnoj internet stranici, ali će ona uskoro biti skinuta.

Nestao Arči? Nema ga već četiri dana a za sve su krivi Megan i Hari!

Megan Markl i princ Hari odlučili su da sin Arči ne krene sa njima u Veliku Britaniju, što je izazvalo bes mnogih.

Diki Arbiter, nekadašnji kraljevski službenik zadužen za odnose sa medijima, rekao je da to sa njihove strane bezobzirno, posebno zbog princa Filipa i kraljice Elizabete koji su već u poodmakloj starosti i pitanje je kada će ponovo dobiti priliku za druženje za praunukom.

- Žao mi je, ali ne postoji opravdan razlog ili opravdanje da ga ne povedu. Na kraju krajeva, mora se sresti sa članovima porodice jer oni neće dobiti priliku da ga vide neko vreme, s obzirom na to da će živeti u Kanadi. Moglo bi se pretpostaviti da je premali za let avionom, ali to mu ne bi bio prvi put. Leteo je već avionom u Južnu Afriku. Smatram da su trebali da ga povedu sa sobom - rekao je on za "Nine News Australia".

Megan Markl stigla sudbina koju je i očekivala: Govorili su mi da će me uništiti, nisam dobro!

S obzirom na to da su princ Hari i njegova supruga Megan Markl odlaskom iz kraljevske porodice odlučili da žive samostalnim načinom života, mnogi su se pitali kako će zarađivati. Pošto se ranije govorkalo o njihovom mogućem bankrotu, izgleda da će Megan prva pronaći posao, koji će im izgleda doneti čitavo bogatstvo.

Naime, reč je o glumačkom angažmanu u seriji "Suits" u kojoj je Megan glumila pre nego što je ušla u kraljevsku porodicu. List "Miror" prenosi da je nemačka kozmetička kuća Biotulin vojvotkinji ponudila pet miliona dolara za svakih pet sekundi njenog pojavljivanja u seriji. Iako još nije sigurno je li Megan ovu ponudu prihvatila, izvor blizak njoj tvrdi da već postoje neki planovi koji bi joj mogli doneti veliku glumačku ulogu.

Inače, pre ovih vesti, pisalo se da Megan želi ulogu u filmu o super junacima, a u tome je želeo da joj pomogne suprug, princ Hari.

Naime, nedavno se u javnosti pojavio snimak kao Hari dogovara posao za suprugu od šefa "Diznija" Boba Ajgera koji se odvijao na premijeri filma "Kralj lavova" u Londonu.

- Znate li da ona daje glas animiranim likovima? - pitao je Hari.

- Zaista? Nisam to znao - odgovorio je Ajger, na šta je Hari dodao da je Megan zaista zainteresovana za takvu vrstu angažmana.

- Voleli bismo da probamo - rekao je Bob.

Iako se u svetskim medijma dosta piše o sličnim ponudama, bivša glumica još uvek nije potrvdila da li se vraća glumi.