Celebrity News

Britanski dvor krije tajnu: Kraljica Elizabeta umire od raka?

Britanski dvor krije tajnu: Kraljica Elizabeta umire od raka?

Britanska kraljica Elizabeta, kako prenose inostrani mediji, trenutno je u izolaciji zbog korona virusa, međutim oko njenog zdravstvenog stanja pokrenula su se razna šuškanja...

Budući da je vanredno stanje širom zemlje kao i da je u kraljevskoj palati princ Čarls već doneo korona virus, od kog se nedavno i oporavio, kraljica Elizabeta trenutno nalazi se u izolaciji u dvorcu Windsor. Ne pojavljuje se u javnosti upravo zbog svog zdravstvenog stanja, a kako prenosi Story.hr proteklih dana opet su šuškanja o tome da kraljica ima leukemiju i da polagano umire.

Naime, ovu vest plasirao je magazin National Enquirer krajem marta prošle godine, tvrdeći kako je kraljevska palata u haosu zbog lekarske dijagnoze koja je navodno trebalo da ostane tajna za ceo svet.

Kraljevski fotograf otkrio: Tog trenutka mi je bilo jasno da je brak princeze Dajane i Čarlsa gotov

- S obzirom na njene godine, niko ne veruje da joj je ostalo još puno vremena - rekao je izvor i ukazao na medicinsku činjenicu da modrice, ako nisu posledica udarca, mogu ukazivati na simptome leukemije.

Budući da je kraljica Elizabetaproteklih godinu dana i sve do momenta proglašenja vanrednog stanja svoje dužnosti obavljala uredno, pretostavlja se ili da su njene modrice posledica udarca ili se njena lekarska dijagnoza čuva pod ključem.

Harijeva odluka da tuži tabloide razbesnela princa Čarlsa, oglasila se i britanska redakcija “The Sun”

Kraljica Elizabeta po poslednjim informacijama oseća se dobro 

Naime, interesovanje za zdravstveno stanje kraljice Elizabete je veliko pa je samitm tim važno naglasiti da se ona oseća odlično. Kako su naveli inostrani mediji, kraljica Elizabeta preselila se u Vindzor prošle nedelje a zbog njenih godina (98) posebnim mere biće sprovedene kako bi hraljica ostala zdrava.

Kraljica Elizabeta ne da sina pedofila!

Međuti, princ Čarls se od virusa izlečio za nedelju dana, a svoje iskustvo sa koronom je podelio u video snimku:

– Nakon što sam nedavno prošao kroz proces oporavka od koronavirusa sa, srećom, blagim simptomima, sada se nalazim s druge strane bolesti, ali još uvek u socijalnoj distanci. Kao što svi znamo, ovo je čudno, frustrirajuće i uznemirujuće iskustvo, kada prisutnost porodice i prijatelja više nije moguća, a normalne se životne strukture iznenada ruše – rekao je princ koji se odmah nakon potvrde bolesti povukao u samoizolaciju.

Princ Čarls brata nazvao idiotom, a za sve je kriva kraljica Elizabeta

Komentari (0)

Loading