Celebrity News

Nevaljali princ Vilijam: Da li su ovo uverljivi dokazi da vara Kejt?

Nevaljali princ Vilijam: Da li su ovo uverljivi dokazi da vara Kejt?

Već mesecima spekuliše se o njegovim navodnim preljubama. Priče da je "nevaljali" princ Vilijam neveran Kejt prate ga mesecima unazad. Sada su se pojavili i novi, objedinjeni dokazi. 

Kako navodi Radar Online, iako Vilijam i Kejt odaju utisak skladnog i srećnog para, čini se da se sa druge strane medalje krije potpruno drugačija istina, daleko od očiju javnosti.

Prva vest o navodnoj preljubi koju je načionio princ Vilijam pojavila se još 2017. godine kada je Radar Online iz poverljivih izvora saznao da je došlo do zahlađenja odnosa.

Do kraha navodno došlo je po prinčevom povratku sa skijanja iz Švajcarske. Tada, kako ponovo navodi pomenuti portal, princ je flertovao sa australisjkim top modelom, Sofi Tejlor.

Povodom ovoga, oglasio se i izvor blizak vojvodama.

- Dok je ona čuvala princa Džordža na britanskom dvoru, Vilijam je plesao u društvu zanosne plavuše na skijalištu na drugoj strani Evrope. Što se dogodilo kad su se kamere ugasile, niko nikada nije saznao - otkrio je tada izvor blizak paru.

Ni Kejt ni Vilijam povodom ovoga nisu oglašavali. Nekoliko meseci kasnije pojavili su se i naslovi da vojvoda na sve načine pokušava da spasi brak.  Toj činjenici posvedočili su i redovni odlasci supružnika na bračnu terapiju.

Ali, to nije sve...

NE PROPUSTITE:
Princ Vilijam prekršio kraljevski protokol i izazvao lavinu komentara! (foto)

Novi skandal u 2019. godini potresao je Britaniju - Nevaljali princ Vilijam u šemi sa Kejtinom najboljom drugaricom!

Po pisanju britanskih medija, tamošnji skandal uzburkao je kraljevstvo te se čini da je ovo jedan od najgnusnijih.

Naime, kako tablodi pišu princ Vilijam prevario je svoju suprugu vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton. Žena sa kojom je navodno očijukao bil je Rouz Hanburi - najbolja vojvotkinjina prijatlejica.

Kako su naveli inostrani mediji, Kejt je tada bila u drugom stanju. S obirom da su vojvotkinja Kejt i Rouz svoje prijateljstvo okončale po nerazjašnjenim okolnostima, sada se šuška da je tome razlog upravo sam princ.

Kako piše In Touch Weekly u javnost je procurila Vilijamova insinuacija a to je da je želeo svim silama da spreči iznošenje ovih detalja, što se ipak, kako se navodi, nekim čudom dogodilo.

– Ljudi iz kraljevstva retko dozvoljavaju da novinari o njima šuškaju, ali o njima su napisane i mnogo gore priče – objašnjava izvor i dodaje:

– Mnogi kraljevski posmatrači spekulisali su da njihove burne reakcije na određene vesti znači da se ipak nešto događa.

NE PROPUSTITE:
Šta je odgovorio princ Vilijam na pitanje „šta bi uradio kada bi mu neko od dece saopštilo da je gej“?

Nevljali Princ Vilijam odbačen - Setite se i kako je Kejt ležerno odgurnula suprugovu ruku 

Vojvotkinja od Saseksa, Kejt Midlton i princ Vilijam nedavno su kroz humanitarne akcije ulepšali prazničnu euforiju onima kojima je to bila najpotrebnije.

Tim povodom, u saradnji sa poznatom kuvaricom Meri Beri udružili su kulinarske snage i božićnim specijalom pružili uvid u njihov život. U poslednjoj emisiji sve je to palo u drugi plan, jer je pažnju privukla reakcija Kejt koja je odbila trenutak nežnosti sa svojim suprigom Vilijamom.

Naime, ovaj neprijatan momenat brzo je postao glavna tema na društvenim mrežama. Snimak koji je počeo da kruži internetom, prikazuje Kejt i Vilijama koji u spomenutoj emisiji nasmejani razgovaraju sa gošćama.

U jednom trenutku, princ odlučuje da „pomazi“ svoju suprugu na što je ona odreagovala poprilično neočekivano – otresito je skolonila njegovu ruku. 

NE PROPUSTITE:
Tata za primer: Ovako princ Vilijam zabavlja svog naslednika

Komentari (0)

Loading