Celebrity News

Muška noćna mora: Velika promena u životu Megan i Harija

Muška noćna mora: Velika promena u životu Megan i Harija

story

Većina muškaraca ovo ne bi prihvatila sa osmehom na licu, ali bivši princ Hari jedva je dočekao

Otkako su Megan i Hari objavili da napuštaju britansku kraljevsku porodicu i nastavljaju finansijski samostalan život, nagađalo se o tome ko je krivac za tu odluku. Govorilo se da je nekadašnja glumica nesrećna životom na dvoru, te da je Hari napustio Britaniju kako bi zaštitio suprugu i sina. Upućeni u život nekadašnje glumice tvrde da je apsolutna vladarka iz senke njena majka Dorija Ragland.

Pročitajte: Maleni Arči izgovorio prvu reč- Da li ste iznenađeni?

Iza odluke bivšeg princa Harija i Megan Markl da se finansijski osamostale i odvoje od kraljevske porodice, stoji upravo ona

Nije tajna da je bivši princ Hari vezan za majku svoje supruge i da je često pita za savete. U njoj je našao oslonac jer je mlad ostao bez majke, tvrde upućeni u Harijev život.

– Dorija deluje ležerno, ali ljudi greše – ona je sačinjena od čelika. Ne potcenjujte je, vrlo je opasna. Megan joj je oduvek bezuslovno verovala, a Hariju je postala nesalomivi oslonac, jer on je kao dečak ostao bez majke – rekao je nedavno Dorijin prijatelj za britanske tabloide. 

Velika promena u životu Megan i Harija

Pošto se odlično slažu, Megan i Hari doneli su odluku da se Dorija useli u njihov dom u Los Anđelesu. Nekadašnja glumica željno je čekala da što više vremena provodi s majkom, a pogotovo nakon teškog perioda koji je imala u Velikoj Britaniji. 

Pročitajte: Kraljica ne želi da usliši Hariju poslednju prinčevsku želju

Dorija će se porodici pridružiti u njihovom novom domu u Los Anđelesu

Otkako su se preselili u „Grad anđela”, Hari i Megan nisu mogli da se viđaju s Dorijom zbog mera izolacije usled pandemije koronavirusa.

– Princ Hari i Dorija, uprkos svim silnim šalama na račun loših odnosa tašti i zetova, imaju prijateljski odnos i sjajno se slažu –
otkrio je izvor, dodavši da se majka Megan Markl najviše raduje vremenu koje će provoditi sa unukom Arčijem. 

Pročitajte: Megan Markl trudna? Svet bruji o bebi broj dva!


U životu Megan Markl, pored sina i supruga, najvažnija osoba je njena majka Dorija Ragland

Dorija je bila jedini član porodice Megan Markl koji je prisustvovao njenom venčanju s britanskim princem Harijem. To dovoljno govori koliko je Megan Markl bliska s majkom.

Pročitajte: Otkriven razlog zašto Megan i Hari nisu poveli Arčija kod kraljice Elizabete

Dorija Ragland, socijalni radnik i instruktor joge, i Meganin otac Tomas razvedeni su još od 1987. godine. Ona nije promenila način života nakon što je njena ćerka postala deo kraljevske porodice. Megan je često isticala koliko je ponosna na majku, i često ju je spominjala na blogu „The Tig” koji je vodila sve do upoznavanja princa Harija. Opisivala ju je kao ženu slobodnog duha, vedru, često nasmejanu i uvek spremnu da pomogne svakome u nevolji.

 

Komentari (0)

Loading