Celebrity News

Princ Čarls je otac iz pakla: Trauma koju Vilijam i Hari nikada neće zaboraviti

Princ Čarls je otac iz pakla: Trauma koju Vilijam i Hari nikada neće zaboraviti

Princ Čarls bio je veoma strog otac, o čemu svedoči dokumentarac o kraljevskoj porodici koji je nedavno prikazan na BBC-ju.

Život u kraljevskoj porodici, pored brojnih prednosti, donosi i stroga pravila kojih moraju da se pridržavaju svi članovi. To nije uvek lako, a posebno kada još niste svesni kakvu odgovornost nosi titula s kojom ste rođeni.

Prinčevi Vilijam i Hari nisu imali detinjstvo poput svojih vršnjaka, već su odrastali pod lupom javnosti koja je budno pratila svaki njihov korak. Za razliku od druge dece, morali su da obavljaju dužnosti kojima se njihovi vršnjaci nisu opterećivali.

Britanski prestolonaslednici o svom detinjstvu govorili su nedavno, povodom 70. rođendana princa Čarlsa, kada su otkrili da je umeo da bude i te kako strog. Istakli su da su umesto druženja s prijateljima iz škole, morali da skupljaju smeće, što su tada doživljavali kao veliku kaznu i zbog toga su bili ljuti na oca, prenositi „Vanity Fair”.

Pročitajte: Napunio sedam i sada je sve jasno- Na kog muškarca liči princ Džordž, a nije tata Vilijam?


BBC je nedavno snimio dokumetarac „Princ, sin i naslednik: Čarls u 70.” u kojem su 38-godišnji Vilijam i tri godine mlađi princ Hari ispričali celu priču o događaju koji su tada doživljavali kao traumu.

Naime, odmah po završetku školske godine princ Čarls je imao radni zadatak za svoje sinove – skupljanje smeća. Dok su druga deca priželjkivala kraj škole kako bi uživala u igri i druženju, prinčevi su morali da brinu o zaštiti životne sredine.

– Šetali smo sa štapovima i skupljali smeće u plastične kese – rekao je u dokumentarcu princ Vilijam.

Pročitajte: Tajno venčanje za tajkuna- Princeza Beatris se udala, a svi pričaju o venčanici!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели família Real Windsor (@familia.real.windsor) дана 22. Јул 2020. у 3:49 PDT

Pročitajte: Princ Luis jednu stvar nikako ne može da shvati - Vojvotkinja Kejt u velikom problemu

Lekcija koju im je otac održao u detinjstvu snažno je uticala na prinčeve. Hari je, kako je sam priznao u spomenutom dokumentarcu, ponekad i izostajao sa časova jer je želeo da da svoj doprinos očuvanju prirode.

I supruga princa Harija, Megan Markl zalaže sa za iste vrednosti, a tome uče i sina Arčija.

 

Komentari (0)

Loading