Celebrity News

Princ Vilijam oči u oči s teškom bolešću: Nisam želeo da uznemiravam javnost!

Princ Vilijam pokušao je da sakrije od javnosti da je oboleo od teškog oblika COVIDA-19...

Princ Vilijam oči u oči s teškom bolešću: Nisam želeo da uznemiravam javnost!

Britanski mediji otkrili su da je princ Vilijam u aprilu preležao težak oblik koronavirusa. Suočio se sa razarajućim simptomima, a sve u isto vreme kada je oboleo i njegov otac, princ Čarls.

Pouzdani izvori u Kensingtonskoj palati izjavili su da je princ Vilijam imao tešku kliničku sliku. Kao razlog zbog kog nije hteo da obelodani ovu vest, naveo je da nije želeo da uznemirava javnost koja je i ovako bila pod velikim pritiskom zbog situacije u kojoj se našao ceo svet. 

- Dešavale su se važne stvari i zato nisam hteo da uznemirim javnost - rekao je navodno princ Vilijam, preneo je Rojters izveštaj britanskog tabloida San, potvrdio i BBC.

PROČITAJTE: Hari i Vilijam su u lošim odnosima zbog jedne žene, ali to nije Megan

story

 

Princ Vilijam - Obavljanje dužnosti iz izolacije

Princa Vilijama je u aprilu negovao tim lekara kraljevske porodice, a on se izolovao u porodičnoj kući u Anamer Hilu, u Norfolku.

- Imao je prilično tešku formu kovida-19. U jednom trenutku se borio sa otežanim disanjem i svi oko njega su bili veoma zabrinuti. Nakon što je posetio bolnicu i testirao se pozitivno, Vilijam je hteo da nastavi sa poslom kao i do sada, te je radio sve vreme iz izolacije - navodi izvor blizak kraljevskoj porodici, prenosi „Telegraf”. 

Podsetimo se...

Krajem marta kao bomba odjeknula je vest da je princ Čarls pozitivan na koronavirus. Kako je pisao britanski “Hello!” njegova supruga, Kamila, nije bila zaražena, ali su svi strahovali za zdravlje kraljice Elizabete. 

– Princ od Velsa, je testiran na korona virus i rezultat je pokazao da je on pozitivan na COVID -19. On za sada ima samo neke blage simptome, ali se oseća dobro. Poslednjih nekoliko dana on je bio u svom domu i radio od kuće, uobičajeno.

PROČITAJTE: Šok u kraljevskoj porodici: Bolest odredila ko će preuzeti tron od kraljice Elizabete

story

 

U službenom saopštenju pisalo je da je Kamila bila u samoizolaciji zajedno sa princom Čarlsom, ali i da nije poznat izvor zaraze putem kod se zarazio. 

- Njegova supruga, srećom, nije pozitivna na virus, a oboje su trenutno u samoizolaciji u Škotskoj. Nije moguće sa sigurnošću utvrditi tko je na princa preneo zarazu, s obzirom na velik broj društvenih kontakata koje je u poslednje vreme ostvarivao.

Kraljica Elizabeta koja se tek nedavno pojavila u javnosti, nije bila zaražena koronom, ali je kontakte svakako svela na minimum. Pored Vilijama i Čarlsa koji su preležali ovaj opaki virus, uspela je da svoje zdravlje održi na zavidnom nivou, a kako i ne bi kada oko sebe ima čitav tim koji brine o njoj. 

Komentari (0)

Loading