Celebrity News

Zajedničko putovanje u Keniju, Kejt je promenilo život: Danas slave 8 godina braka, ali njihova ljubavna priča počela je mnogo ranije!

29/04/2019

story

Iza njih su godine ljubavi, zajedničkih projekata, prijateljstva; prebrodili su i krize, a potom postali i ponosni roditelji troje dečice. Vojvode od Kembridža omiljeni su kraljevski par, a danas se u njihovom domu slavi osma godišnjica braka...

 

Njihova ljubavna priča započela je još davne 2001. tokom zajedničkih studija u Škotskoj gde su se i upoznali. On je bio tiha patnja svih studentkinja, a ona nije ni sanjala da će se Vilijam zagledati upravo u nju. Međutim, pre nego što je započeo ljubavnu vezu sa Kejt, Vilijam je imao nekoliko devojaka.

Veza sa Kejt otpočetka je bila posebna i strastvena, ali mladost i nesigurnost na kratko su presudili njihovu idealnom odnosu. Četiri godine nakon što su počeli da se zabavljaju, dogodio se prekid koji je na njih itekako ostavio traga. Razdvojenost ih je naučila mnogočemu, a u tom su periodu shvatili da su ipak suđeni jedno drugome. Sadašnja vojvotkinja ispostavila se kao pravi primer žene za kraljevski dom i upravo onom koju će Vilijam odvesti do oltara.

U avgustu 2010. godine zaljubljeni princ odlučio je da nakon osam godina zaprosi svoju ljubav tokom zajedničkog putovanja u Keniji.

A onda se dogodilo i veliko venčanje, veoma važan dan za britansko kraljevstvo.

Bio je to petak 29. april 2011. dan kada je ispisana istorija i kada su milioni uživo pratili kraljevsko venčanje prvorođenog sina princeze Dajane i princa Čarlsa. 

U godinama koje su usledile vojvode od Kembridža postali su omiljeni kraljevski par na svetu, a vrhunac njihove popularnosti dolazi onda kada postaju roditelji.

Danas broje troje preslatkih mališana koji oduševljavaju obožavaoce. Kejt i Vilijam važe za sjajne roditelje, pažljive, predane i okrenute tradiciji, koja se u britanskoj monarhiji itekako poštuje.

Čestitamo.