Celebrity News

Zna se DATUM KRŠTENJA malog Arčija: Zbog Megan napravljen veliki USTUPAK, ovo je spisak SVIH ZVANICA!

Zna se DATUM KRŠTENJA malog Arčija: Zbog Megan napravljen veliki USTUPAK, ovo je spisak SVIH ZVANICA!

Po pisanju Blic Žene i stranih medija već uveliko je poznat datu krštenja malog Arčija, prvog naslednika vojvotkinje Megan i princa Harija, kao i celokupan spisak zvanica.

Sin Megan Markl i princa Harija maleni Arči krstiće se 4. jula naredne sedmice, na proslavu američkog Dana nezavisnosti a kako navodi Blic Žena, ovaj datum je odabran kako bi svečanosti mogli da prisustvuju i porodica i prijatelji vojvotkinje od Saseksa iz Amerike.

Na svečanoj ceremoniji krštenju prisustvovaće i Arčijeva baka, Dorija Ragland, a na listi gostiju su: princ od Velsa, Kamila Parker Bouls, Džesika Malroni, Serena Vilijams, Prijanka Čopra i Amal i Džordž Kluni, ali i Kejt Midlron, vojvotkinja od Kembridža.

Naime, iako se verovalo da će proslavljeni glumac Džordž Kluni biti kršteni kum malom Arčiju, glumac je ovu počasnu ulogu ipak odbio, a tim povodom rekao je sledeće:

- To bi bila loša ideja. Ja sam otac blizanaca, a i s tim se jedva nosim. Ne bi trebalo da budem bilo čiji kum. Malo je iritantno to što je rođen na isti dan kad i ja, jer mi je ukrao slavu. Ovo je bio moj dan. Dovoljno mi je što sam ga do sada delio sa Orsonom Velsom i Sigmundom Frojdom - rekao je Kluni.