Celebrity News

Megan Markl i princ Hari doneli odluku kako će IZGLEDATI KRŠTENJE MALOG ARČIJA!

Megan Markl i princ Hari doneli odluku kako će IZGLEDATI KRŠTENJE MALOG ARČIJA!

Po pisanju stranih medija već uveliko je poznat datum krštenja malog Arčija, prvog naslednika vojvotkinje Megan i princa Harija, kao i celokupan spisak zvanica

Sin Megan Markl i princa Harija maleni Arči krstiće se 6. jula naredne sedmice, na proslavu američkog Dana nezavisnosti a kako se šuška ovaj datum je odabran kako bi svečanosti mogli da prisustvuju i porodica i prijatelji vojvotkinje od Saseksa iz Amerike.

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i princ Hari doneli su novu odluku, a to je da na tajnoj ceremoniji krste svog sina Arčija, koji je na svet došao 6. maja.

Naime, kako pišu mediji za ovaj važan datum već je sve isplanirano...

U privatnoj kapelici kraljice Elizabete u dvorcu Windsor organizovaće intimno i mirno mesto koje je od posebnog značaja za kraljicu - ispričao je izvor.

Međutim, još uvek nije poznato ko će biti kum malom Arčiju, kao ni to koliko će ih imati jer je princ Džordž imao sedam kumova, dok je princ Luis imao šest, a princeza Šarlot samo četiri.

Na svečanoj ceremoniji krštenju prisustvovaće i Arčijeva baka, Dorija Ragland, a na listi gostiju su: princ od Velsa, Kamila Parker Bouls, Džesika Malroni, Serena Vilijams, Prijanka Čopra i Amal i Džordž Kluni, ali i Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža.

Naime, iako se verovalo da će proslavljeni glumac Džordž Kluni biti kršteni kum malom Arčiju, glumac je ovu počasnu ulogu ipak odbio, a tim povodom rekao je sledeće:

– To bi bila loša ideja. Ja sam otac blizanaca, a i s tim se jedva nosim. Ne bi trebalo da budem bilo čiji kum. Malo je iritantno to što je rođen na isti dan kad i ja, jer mi je ukrao slavu. Ovo je bio moj dan. Dovoljno mi je što sam ga do sada delio sa Orsonom Velsom i Sigmundom Frojdom
– rekao je Kluni.