Celebrity News

Princ Hari je U STRAHU i više ne želi da ćuti: Izgubio sam majku, a moja supruga sada postaje ŽRTVA tih istih sila

Princ Hari je U STRAHU i više ne želi da ćuti: Izgubio sam majku, a moja supruga sada postaje ŽRTVA tih istih sila

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (38) tuži jedne britanske novine jer su bez dozvole objavili njena privatna pisma, pišu strani mediji. Na službenoj stranici kraljevskog para, princ Hari  (34) je objavio dugu izjavu u kojoj govori da je njegova supruga postala jedna od žrtava britanskih tabloida i da to jako teško pada njegovoj porodici.

- Nažalost, moja supruga je postala poslednja žrtva naših medija. Oni vode propagandu protiv pojedinaca pritom ne misleći na posledice – sve je eskaliralo tokom ovih godina, posebno tokom njene trudnoće i sada dok odgajamo svog sina. Ova okrutna propaganda sa sobom nosi ljudske žrtve, posebno kad znamo da je lažna i zlonamerna i uprkos tome što pokušavamo da ostanemo hrabri, ne mogu da opišem koliko je bilo bolno - bio je iskren princ Hari.

- Iako ovaj naš postupak nije siguran, pravi je. Jer mi se najdublji strah u istoriji opet ponavlja. Vidio sam šta se događa kad se neko koga volim približava tački kad ih više ne tretiraju kao žive ljude. Izgubio sam majku, a sada gledam moju suprugu kako postaje žrtva istih moćnih sila - rekao je princ.

Kraljevski par izašao je u javnost s optužbama kako bi ih ljudi podržali.

- Iako se ne čini da trebamo podršku, stvarno je želimo - zaključio je princ.