Celebrity News

Brat Kejt Midlton SPASEN OD SAMOUBISTVA!

Brat Kejt Midlton SPASEN OD SAMOUBISTVA!

Dokaz da borba s depresijom pogađa sve segmente društva jesu i članovi kraljevske porodice, a svoju priču odlučio je ispričati i brat Kejt Midlton.

Naime, kako piše Avaz.ba u razgovoru za britanski Telegraph otkrio je kako ga je sestra Kejt, ali i ostatak porodice spasili tako što su ga odveli na psihijatrijsko lečenje jer se dugo borio sa depresijom.

– Ništa nisam mogao raditi, nisam mogao spavati, čitati, jesti… Povukao sam se u sebe. Mislim da sam tada, pre nekoliko godina, dotakao najnižu tačku u životu – rekao je Džejms.

Otkrio je i kako je imao suicidne misli pre nego što je započeo proces jednogodišnje terapije, u kojoj su povremeno učestvovale Kejt, majka Kerol, otac Majkl i sestra Pipa.

Radilo se o kognitivnoj bihevioralnoj terapiji koja mu je pomogla u borbi sa depresijom, no naglasio je da su mu znatnu podršku pružili i njegovi kućni ljubimci koker španijeli. Upravo iz tog razloga danas i radi za humanitarnu zadrugu "Pets as therapy" (ljubimci kao terapija).

https://www.instagram.com/p/B3hNY8oAfFj/?utm_source=ig_embed

Podsećamo, Džejms se nedavno verio za francuskinju nakon godinu dana veze. Rekao je i da se raduje  izgradnji doma sa budućom suprugom i njegovim kućnim ljubimcima.