Celebrity News

Kraljevska porodica PRVI PUT zajedno otkako je isplivala tajna da su Hari i Vilijam POSVAĐANI, njihova lica GOVORE SVE (foto)

Kraljevska porodica PRVI PUT zajedno otkako je isplivala tajna da su Hari i Vilijam POSVAĐANI, njihova lica GOVORE SVE (foto)

story

Dogodio se prvi javni susret kraljevsjke braće nakon objavljenog dokumentarca ITV televizije "Harry & Meghan: An African Journey" u kojem se princ Hari dotaknuo svog odnosa s bratom, princom Vilijamom, u kom je priznao šuškanja da nije u najboljim odnosima s bratom.

Nakon ove izjave, mnogi su sa nestrpljenjem očekivali njihov novi susret, kao i njihovih supruga.

Susret kraljevske porodice dogodio se u subotu naveče na svečanosti koja se održava dan pre Remembrance Sundaya u Royal Albert Hallu.

Prinčevi Hari i Vilijam na događaj, stigli su u pratnji svojih supruga, ali odvojeno.

Poslednji put braća su u javnosti službeno viđeni zajedno u julu ove godine na krštenju Harijevog i Meganinog sina Arčija.

Prvi službeni susret POSVAĐANE BRAĆE, britanska javnost strepi da će Hari to ISKUSNO IZBEĆI?

Neslužbeno su snimljeni nekoliko dana kasnije na polo utakmici na kojoj su obojica učestovali, dok su njihove supruge s decom zdušno navijale.

Za dolazak u Royal Albert Hall, Megan i Kejt odlučile su se za sličan stajling, te su se obe pojavile u tamnim haljinama ukrašenim crvenim makom, cvetom koji se koristi još od 1921. kao simbom vojnika koji su poginuli u oba svetska rata, dok su prinčevi obukli crna odela sa istim kravatama crvenih i crnih pruga.

Pridružili su im se i ostali članovi kraljevske porodice, među kojima su kraljica Elizabeta, princ Čarls, Kamila, princeza En, princ Edvard i Sofija.