Celebrity News

"Slobodno veče": Prelepa Nikolina Kovač prvi put u javnosti nakon porođaja (foto)

"Slobodno veče": Prelepa Nikolina Kovač prvi put u javnosti nakon porođaja (foto)

Sinoć je bila idealna prilika da poznati par Nikolina Kovač i Saša Kapor, koji su nedavno postali roditelji drugi put uzmu "slobodno veče" i provedu ga van kuće u društvu kolega i prijatelja.

Naime, Nikolina i Saša došli su na promociju cd-a koleginice Aleksandre Mladenović, a tom prilikom poznata mama pojavila se prvi put u javnosti nakon što je iz porodilišta izašla zajedno sa svojom mezimicom Nikoletom.

Pokazala njen kutak u domu: Nikolina Kovač o prvim danima sa mezimicom

Pevačica je pokazala svoju fantastičnu liniju nakon porođaja, ali i odlično odabran outfit u crno crvenoj kombinaciji.

Nikolina je vešto pozirala fotografima ispred lokala u kome je održana proslava njene koleginice, a nije nam promaklo ni da primetimo kako joj je suprug džentlmenski pridržao vrata kada su krenu kući kod svoje naslednice i njenog starijeg brata Nikolaja (6) koji je sigurno bio među zaduženima za čuvanje sestre.

– Trudiću se da maksimalno uživam u svakom trenutku — kako na privatnom, tako i na poslovnom polju, jer smatram da to izaziva pravo zadovoljstvo. Kada je žena zadovoljna i srećna, onda ona to svoje zadovoljstvo prenosi i na porodicu, što je ključna karika za bilo koju vrstu uspeha - rekla je nedavno Nikolina.

Kako je sinoć izgledala, pogledajte na sledećoj strani: