Celebrity News

Pale teške reči između koleginica: Zbog čega su Mira Škorić i Neda Ukraden došle u sukob?

Pale teške reči između koleginica: Zbog čega su Mira Škorić i Neda Ukraden došle u sukob?

Na snimanju novogodišnje programa Javnog servisa Srbije bilo je uzburkano.

Naime, kako prenose domaći mediji, nakon što je pevačica Nada Topčagić napustila snimanje nezadovoljna time što je "otpevala samo dve strofe", došlo je do svađe njenih koleginica. Reč je o Nedi Ukraden i Miri Škorić.

Kako se novodi, dve pevačice su došlu u sukom zbog toga što je Neda tražila da se popravi ton, pošto se loše čuje, nakon čega je Mira navodno prokomentarisala kako "nema potrebe da se gubi vreme i da se snimanje prekida zbog takvih stvari, pošto svi negde žure", piše "Kurir".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Dec 16, 2019 at 9:56am PST

- 'Znaš li ti kome se obraćaš? Ja imam 50 godina karijere', odgovorila je Neda, a Mira ju je zatim upitala da nije možda postala i tonac. Toliko su galamile da se pola nije razumelo šta pričaju - rekao je izvor za pomenuti list, a ovaj incident kasnije je prokomentarisala i Neda:

- Svako želi da čuje što bolji ton, da ne bude tih ili u flaši. Ali dobro to je njeno shvatanje, svako dolazi na posao i pristupa mu onako kako misli da treba. Ja želim da bude dobro, a nekome je svejedno - izjavila je ona, dok je Mira imala nešto drugo da kaže:

- Odlično je prošla. Meni niko ne može da se unosi u facu. Uz dužno poštovanje svačije karijere, ali i ja imam uspešnu karijeru, koja traje 30 godina. Tu je bilo sijaset pevača i nikome nije smetalo samo Nedi - rekla je Mira za "Kurir".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric_official) on Dec 4, 2019 at 12:22pm PST