Celebrity News

Sukob na zabavi: Džej Zi podivljao na čoveka koji je snimao Bijonse (video)

Sukob na zabavi: Džej Zi podivljao na čoveka koji je snimao Bijonse (video)

Da su svetski uspešan i poznati muzički par Bijonse (38) i Džej Zi (50) morali da naviknu na paparace koji ih stalno prate, to znamo, međutim, kada neko želi da ih snima dok se zabavljaju i opuštaju u društvu prijatelja na privatnoj zabavi, malo je reći da im se to ne dopada.

Upravo to je omelo ovaj zvezdani par na raskošnoj proslavi 50. rođendana repera Pi Dedija nedavno održanoju Los Anđelesu.

Naime, kada su se pojavili na pomenutoj žurki, lepa Bijonse privukla je kao i uvek veliku pažnju, a ovoga puta u tome joj je pomogla plišana crna haljina s detaljima od cveća i dubokim šlicem modne kuće Kujta & Meri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Virgin Island ??Beyhive ? (@beyz_bey) on Dec 17, 2019 at 4:01pm PST

Veliki ljubilarni rođendan poznatog repera došle su da proslave i mnoge druge zvezde, kao što su sestra Kardašijan, Leonardo Dikaprio, Ašer, Meri Džej Blajdž, a žurka je bila pun kamera i mobilnih pa su neke fotografije i snimci procurili u javnost.

Među njima je i snimak na kome vidimo Bijonse kako pleše sa drugaricom Keli Roland (38), ali i kako je njen suprug u sekundi izgubio živce i zgrabio mobilni telefon iz ruku muškarcu koji je kraj njih snimao atmosferu, ali i njegovu ženu. Međutim, sve je prošlo bez većeg incidenta, jer mu je nakon verbalnog upozorenja, slavni reper vratio mobilni.

Kako izgleda Džej Zi dok ne da da mu neko snima Bijonse koja se opustila uz muziku i piće, pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yoncebye on Dec 15, 2019 at 2:16pm PST