Celebrity News

Voditeljka Nina Seničar proslavila je Božić u društvu poznate glumice i ćerke Nore Grejs

Voditeljka Nina Seničar proslavila je Božić u društvu poznate glumice i ćerke Nore Grejs

Nina Seničar, pre nekoliko meseci rodila je ćerkicu Noru Grejs koja ne osprestaje da osvaja srca na Instagramu!

Poznata voditeljka Nina Seničar koja se porodila  8. novembra, donela je na svet zdravu devojčicu kojoj je dala predivno ime – Nora Grejs. 

Srećnu vest sa svojim pratiocima podelila je na Instagramu, a samo nekoliko dana od porođaja pokazala i kako izgleda njena novorođena ćerkica. Pored slike sa bebom, ne možemo a da ne primetimo činjenicu da poznata voditeljka samo nekoliko nedelja nakon porođaja izgleda fenomenalno.

Uvek je isticala da drži do sebe i svoje linije, pa ovakav prizor savršenstva nas ne čudi nimalo.

Pre nekoliko nedelja, fotografijom svoje predivne ćerke izazvala je erupciju emocija, a video klipom koji je objavila nedugo posle ove fotke raznežila je i najtvrđa srca.

Voditeljka Nina Seničar u emotivnom zanosu sa ćerkicom Norom Grejs

U ovom emotivnom snimku, Nina Seničar pleše sa svojom bebom i to sve uz muziku i pesmu najpoznatijeg romantičara Đorđa Balaševića "Ringišpil".

Nina Seničar redovno trenira, ali OVO JE TAJNA NJENOG SAVRŠENOG IZGLEDA

Ovaj video raznežio je sve njene pratioce i fanove, da je u roku od samo pola sata na ovaj post pristiglu više od 9.000 pregleda...

https://www.instagram.com/p/B6Qr2tmllrx/

Kako su praznici još uvek u domovima ljudi, ni kod Nine Seničar nije drugačije. Novopečena mama praznike provodi sa najmilijima - sa mužem i prijateljima, među kojima se našla i glumica Marija Karan.

Upoznajte malo bolje Džeja Elisa, momka koji je zarobio srce Nine Seničar (foto)

Lepa manekenka i voditeljka Nina Seničar proslavila je najradosniji hrišćanski praznik u najlepšem društvu, uz bogatu trpezu kojom se i pohvalila putem društvene mreže Instagram.

Voditeljka Nina Seničar oduvek je htela da ćerkici da ima Nora

Voditeljka Nina Seničar, u toku osmog meseca trudnioće je za magazin Hello! otkrila svoje najdublje emocije budući da je na svet skoro donela, Noru Grejs. 

– Od trenutka kada sam saznala da će biti devojčica, ona je za mene bila Nora i nijedno ime više nije dolazilo u obzir. Iskreno, nisam maštala o majčinstvu dok nisam upoznala pravog muškarca. U meni se tek tada rodila želja za detetom kao plodom naše ljubavi – kaže Nina za “Hello” i objašnjava kako će venčanje morati da sačeka.

Nina Seničar o vezama: Poenta je da svakog dana neko bira da s nekim bude i da zajedno rastu u određenom pravcu

– Italija je moj drugi dom, zemlja koja zauzima posebno mesto u mom srcu, a i na neki način predstavlja neutralnu teritoriju između njegove Amerike i moje Srbije. Još u januaru, kada smo se verili, odlučili smo da venčanje bude na leto, kako bismo imali vremena da sve lepo organizujemo – rekla je Nina.

Što se tiče top forme koju je zadržala nakon porođaja, Nina Seničar svojevremeno je i za naš magazin "Story" svojevremeno otkrila da je ipak teško održati kondiciju i savršen izgled. Takođe, otklrila je da ne ide na tretmane ulepšavanje, jer za to, kako kaže, nema živaca.

https://www.instagram.com/p/BVFpagwAQ_6/?utm_source=ig_embed

– Iskreno, retko idem na tretmane. Nemam živaca da sedim po salonima mada bi verovatno trebalo da počnem da se raspitujem šta je najefikasnije. Volim dobru masažu, jaku, sportsku. Otkad živim u Los Anđelesu, od sunca svakodnevno `bežim`. Nemam osetljivu kožu, ali ni sunce nije ono što je nekada bilo, pa zato moramo mnogo više da pazimo. Već neko vreme, pored uobičajenih krema s visokim zaštitnim faktorom, koristim Shiseido korektor u stiku sa faktorom 30. Uvek ga imam u tašni, jer je vrlo praktičan i efikasan.

Nina Seničar takođe je istakla za naš magazin da redovno trenira jer joj to daje elan i energiju, to radi čak i kada je na odmoru.

– Treniram svakog dana, bez obzira na to gde se nalazim. Treniram čak i kad sam na odmoru. Jednostavno, to je moj način života, nešto što mi daje elan i energiju. Svaki dan počinjem smutijem od povrća, koji ima 13 sastojaka. Volim `pravu` hranu – ribu, jaja, povrće, voće… Dobro jedem tri puta dnevno i ne preskačem obroke, pa zato nikada nemam napade gladi niti potrebu da nešto grickam. Mada, iskreno, otkad sam prešla tridesetu, primećujem da je mnogo teže ostati u top-formi.