Celebrity News

Nakon godinu dana veze RASKINULI Čening Tejtum i Džesi Džej

Nakon godinu dana veze RASKINULI Čening Tejtum i Džesi Džej

Zgodni holivudski glumac Čening Tejtum prvi je put viđen s novom devojkom, pevačicom Džesi Džej i to u martu ove godine kada ni nasred ulice nisu mogli da obuzdaju svoje emocije.

Zbog ovakvog modela ponašanja, spekulisalo se da će par ostati dugo, međutim, stvarnost je ipak malo drugačija.

Prema pisanju američkog US Weeklyja, holivudski glumac i britanska pevačica, raskinuli su nakon godinu dana veze i svojoj velikoj ljubavi odlučili da kažu zbogom.

Tejtum i Džesi, kako pišu inostrani mediji poslednji put uhvaćeni su zajedno 29. oktobra ove godine tokom njenog nastupa na muzičkom festivalu Rock in Rio te se sada spekuliše da je ovaj poznati par i ranije raskinuo samo su to krili od javnosti.

Podsetimo se...

Veza Čeninga i Džesi otkrivena je prošle jeseni nakon što se on razveo od bivše supruge, glumice Džene Devan a njihov brakj trajao 9 godina. Vesti o razvodu tada potvdili su na Instagramu, na iznenađenje obožavalaca koji su ih smatrali savršenim parom. Zbog ćerkice Everli odlučili su ostati u prijateljskim odnosima, iako je Džena nakon razvoda imala nekoliko vrlo oštrih izjava na račun bivšeg supruga.

KADA BRAK POSTANE TAMNICA: Džena u novoj knjizi OPISALA PROPALI BRAK sa Tejtumom

Čak ranije, proteklih meseci Džena je i u jednom izlaganju izjavila kako piše knjigu i u ovom intervjuu takođe izrekla par tužnih reči na račun svog bivšeg supruga.

Naime, lepa Džena sada je u srećnoj vezi sa Stivom Kazijem i sa njim čerka drugo dete.

– Postati majka je najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Stive, ti si dar sa neba i ne mogu biti srećnija što širimo našu porodicu. Ljudi, hvala vam za svu ljubav – napisala je Džena koja sa Tejtumom ima ćerkicu Everli (5).