Celebrity News

REVOLUCIJA u video spotovima kod nas: Elena Kitić snimila spot, a sami možete da izaberete kakav će kraj biti

REVOLUCIJA u video spotovima kod nas: Elena Kitić snimila spot, a sami možete da izaberete kakav će kraj biti

story

Nakon prvog uspešnog singla “Zabranjujem” sa nadolazećeg albima, mlada i talentovana Elena Kitić je izdala drugi singl pod nazivom “2000’s” (dvehiljadite).

Čerka našeg slavnog pevača uspešno gradi svoj put kao jedna od retkih r’n’b pevačica kod nas, a karijeru bazira isključivo na hitovima, bez pompeznih naslova i skandala.

Spot je režirao Ljubba koji već godinama niže uspehe i uvodi nove standarde, a prepoznatljiv je postao po spotovima kao što su “Limunada” , “Dodji mami” , “Brane mi te” , “Fatamorgana” , “Kamikaza”, “Biseri iz blata” kao i mnogi drugi.

- Čim sam čuo pesmu znao sam da spot treba da bude omaž dvehiljaditim. Prepun je motiva na kojima je cela moja generacija odrasla. Nostaličan je i vraća u detinjstvo. Želeo sam da ljudima bude lepo dok ga gledaju.

Obzirom da je ovo prvi interaktivni spot u kome gledalac ima priliku da sam izabere kraj, Ljubba objašnjava kako je do toga došlo:

- Nisam mogao da odlučim kako će se završiti i tako je nastala ideja da imamo dva kraja. Inovacije ponekad kreću iz nesigurnosti (smeh).

Pogledajte ovaj revolucionarni video: