Celebrity News

Potresna ispovest Jane Ilić Milić o smrti majke

Potresna ispovest Jane Ilić Milić o smrti majke

story

Potresna ispovest Jane Ilić Milić

Glumica Jana Ilić Milić koju je serijia "Istine i laži" izbacila u prvi plan i nakon koje je postala jedna od miljenica domaće publike bila je gošća voditeljke Vesne Dedić u njenoj čuvenoj emisiji "Balkanskom ulicom".

Lepa glumica se sa poznatim TV licem između ostalog dotakla i jedne tužne teme - bolesti i smrti svoje majke.

Jana Milić Ilić i Zoran Pajić: Naša ljubav ima srećan kraj

Naim, nakon što je pevačica Saška Janković u pomenutoj emisiji optevala Luisovu pesmu "Ne kuni me, ne ruži me majko" glumica se rasplakala, ali zatim i objasnila šta se krije iza njenih suza.

- Imala sam dvadesetak godina kada mi je umrla majka. Sve se desilo brzo, imala je rak. To je bila prekretnica u mom životu. Trebalo da spremam diplomski ispit, niko nije bio tu, sestra je već tada bila u inostranstvu...

Mislili smo da nije ništa strašno, dali su pogrešnu dijagnozu.

Pošto joj je bilo loše odvela sam je u Sremsku Kamenicu i rekli su da sumnjaju na rak, a onda da je u pitanju poslednji stadijum i eto... Mi smo provele dve i po nedelje zajedno u apartmanu. Ona je uzela krevet, a ja sam spavala sa njom tu, nismo se razdvajale dve nedelje. Bilo je momenata kada me ne prepozna, kada je mislila da sam Sloba Milošević. Tada sam promenila najviše uloga u životu. U početku sam želela da joj objasnim, ali kad sam videla kako ide, bilo mi je okej da budem i Jerotić i medicinska sestra. Svaki dan sam joj kupovala novine, čitala i jedno jutro sam otišla po novine i nje nije bilo u sobi - ispričala je Jana svoju potresnu priču, prenosi Glossy.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jana Ilic Milic official (@janamilicilic) дана 22. Авг 2018. у 10:19 PDT

- Bilo je dana bez bolova kada je znala da sam ja - ja i to su bili najlepši momenti. Bila je tako hrabra žena, ponosna, inteligentna i tako se držala do kraja! Nikada nisam upoznala osobu sličnu njoj. Iz tog razloga tako reagujem na te pesme...

Izvinite što mucam... Ljudi

kažu kako se te stvari menjaju, meni je ta bol ista... I sada kada sam i ja postala majka i kada mogu da svhatim neke njene žrtve, savete, postupke, tek sada mogu da se poistovetim -  rekla je umetnica koja rođendane slavi 31. decembra.

- Mamu sam namučila, svi su slavili, a ona se porađala. Nadam se da je dobila najbolji poklon - objasnila je glumica.

Oni su njena najveća podrška u životu

Inače, Jana je supruga televizijskog producenta Miodraga Ilića i mama četvorogodišnjem Đorđu.

- Pravedna sam mama, puna ljubavi ali i stroga, tako da sinu ne gledam kroz prste tako često. Voli da se igra mojim neseserima za šminku i, eto, možda je to jedna od stvari koju mu dopuštam. Hvala bogu pa ništa od šminke ne otvara - rekla je Jana prošle godine za magazina "Story".

– Đorđe je dobro i veselo dete, tako da sam pored njega i ja uvek raspoložena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jana Ilic Milic official (@janamilicilic) дана 6. Нов 2019. у 12:17 PST