Celebrity News

Kriza u braku? Evo šta je Jelisaveta Orašanin rekla na pisanja da se razvodi od Miloša Teodosića

Kriza u braku? Evo šta je Jelisaveta Orašanin rekla na pisanja da se razvodi od Miloša Teodosića

Test ljubavi

Danas su svi domaći mediji preneli kako je brak poznatog srpskog para, glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića navodno zapao u krizu, i kako sportista i umetnica već neko vreme imaju probleme.

— Poslednjih meseci Jelisaveta je sve nezadovoljnija što im brak nije kao na početku. Umesto da nađu kompromis počeli su da teraju inat jedan drugome i da se konstantnoi svađaju.

Jelisaveta Orašanin zavrtela kukovima, fanovi joj poručili – Teo je pravi srećnik, opasna si riba! (foto)

— Kada je Teo potpisao za italijanski kulb, mislio je da će smiriti situaciju. Verovao je da će biti srećnija što nije više u Americi nego je bliži Srbiji. To se nije dogodilo, a Jelisaveta se sve duže zadržava sa ćerkom u Srbiji, a kada nisu na okupu jedva razmene par poruka —dodao je izvor za "Vip Alo" i ispričao da se glumica ponaša kao pre braka kao i da stalno izlazi sa drugaricama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 15. Дец 2019. у 11:10 PST

Nakon ovoga, oglasila se i sama Jelisavate koja je na svom Instagram storyiju poručila kako su ovo "sve baljezgarije" i izmišljotine.

Život u Italiji

Inače, pre nekoliko meseci glumica Jelisaveta se preselila se iz Amerike u Bolonju, gde njen suprug nastupa za košarkaški klub Virtus, a nedavno je za domaće medije komentarisala kako joj se dopada život tamo.

– Italijani su preležerni, preopušteni. To ne mogu da izdržim. Ležerniji su od nas. No, ono što je dobro u svemu jeste da Italiji jako retko pričaju engleski i onda se njihov jezik brzo uči. Tako da mogu da kažem da je to plus – rekla je nedavno glumica za "Blic" i objasnila zbog čega tamo ne uživa u noćnom životu:

– Tamo nema provoda. U osam idem na spavanjac sa detetom. Kod kuće sam i nema mrdanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) дана 25. Јун 2019. у 2:20 PDT

Nije se zaljubila na prvi pogled

Podsećamo, Jelisaveta je u novembru gostovala u emisiji "Balkanskom ulicom" gde je između ostalog pričala o Milošu:
– Ja sam bivši sportista i u mojoj kući se uvek pratio sport i mogu da kažem da znam Miloša sa malih ekrana i da poštujem i cenim njegov talenat. On je za mene umetnik na terenu. Sećam se, kada sam ga upoznala, bila sam sa Tamarom Krcunović, to je bilo jako davno. Sećam se da smo bili za istim stolom, sedeli, pričali. Nisam se zaljubila u prvi pogled. On je tada bio zaljubljen, kao i ja, što je bilo potpuno u redu. Kasnije, kada više nisam bila zaljubljena i kada on više nije bio zaljubljen, a kada sam ga opet srela, shvatila sam da je to to. Kad se zaljubim ne radi mi mozak, kakav mozak… (smeh) Taman posla, pa gde je onda tu ljubav? – rekla je ona.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić  su u junu 2017. godine posle šest meseci veze, izgovorili sudbonosno “da” pred matičarem i nekoliko stotina zvanica, u jednom beogradskom restoranu na Topčideru, a pre deset meseci su postali roditelji malene Petre.