Celebrity News

Anabela Atijas o razvodu: Najbolje je bilo da se raziđemo

Anabela Atijas o razvodu: Najbolje je bilo da se raziđemo

story

Pevačica Anabela Atijas i biznismen Andrej Atijas zvanično su se razveli pre dva dana u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Anabela je sada za domaće mediji otkrila kako se oseća posle ovog ne tako lepog čina.

- Dobro sam jer znam da ću u Andreju uvek imati prijatelja, kao i on u meni. Nekoliko puta sam rekla da nama ljubav nije bila problem, već da naša razmišljanja u vezi s mnogim stvarima nisu bila ista. Najbolje i najpametnije je bilo da se raziđemo. Pošto je on otac moje Blankice i što smo se mirno razišli, on će moći uvek da je viđa. Nećemo mi da se opterećujemo pravilima da kod mene bude pet dana, a kod njega dva. Sud je dodelio starateljstvo meni, a Andrej može uvek da dođe kod nas i bude sa njom koliko god želi - otkriva Anabela za "Alo" i dodala da joj je Andrej i dalje član  porodice.

Suđenje kakvo se retko viđa: Anabela i Andrej se i zvanično razveli

- Iako više nismo u braku, Luna i Nina njega obožavaju i gledaju na njega kao na drugog tatu. Nikada neće moći da se promeni njegov status, Andrej će uvek biti naša porodica. Za nas je uradio stvari koje nikada neću moći da zaboravim, on je moj najbolji prijatelj. Kao što je on bio tu za mene i ja ću uvek biti njegov oslonac. Tako je bilo i kada je bio na lečenju od alkoholizma. Mnogo sam ponosna na njega što se opredelio za takav korak i što se vratio na pravi put - ispričala je pevačica.

Pevačica sa kojom biznismen ima ćerku Blankicu mu je i među prvima pružila podršku kada je nedavno krenuo na lečenje.

– Jako sam ponosna na njegovu odluku da promeni svoj život i ostavi iza sebe loše navike. Bila sam i uvek ću biti velika podrška ljudima koji znaju da cene ljude kojima je stalo do nečije sreće. Andrej je i te kako zaslužio da mu budem podrška, kao što je i on meni bio kada mi je bilo teško. Prošlo je ono najgore i ostao je pri svom stavu da treba da stavi tačku na takav život. Uskoro izlazi kao potpuno zdrav i hvala Bogu srećan, mlad i perspektivan muškarac – rekla je Anabela nedavno za domaće mediji.