Celebrity News

Dejan Petrović: Imao sam samo 6 godina kada sam prvi put svirao u Guči

Autor: | 15/08/2017

Dejan Petrović: Imao sam samo 6 godina kada sam prvi put svirao u Guči

Trubač Dejan Petrović (31) nedavno je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću, iz koje je na svu sreću izašao bez težih povreda, a kako je i sam izjavio 2. avgust od sada će slaviti kao svoj drugi rođendan.

Iako je njegov automobil potpuno uništen, nosilac titule “prva truba sveta” prošao samo sa ogrebotinama.

Uprkos preživljenom stresu, Dejan nije otkazao svoje nastupe, već se pojavio i na otvaranju nedavno održanog Sabora trubača u Guči.

Dejan i Branka Petrović: Brak nas je oboje promenio nabolje

Dejan je za "Story" priznao i kakvi su ovogodišnji utisci:

-  Uvek iz Guče nosim dobre utiske. Što se tiče našeg nastupa, na otvaranju, bilo je više nego dobro, jer, iskreno, nisam očekivao toliko ljudi prvog dana Sabora. Obično, najveća gužva bude nekoliko poslednjih dana. Kao i uvek, publika u Guči je fantastična, sjajna energija i atmosfera, pa je onda i sve drugo u takvom svetlu.

Malo je poznato da je naš sjajni muzičar imao samo šest godina kada je prvi put zasvirao na ovoj sceni. Upitali smo ga i koliko se atmosfera u međuvremenu promenila, kao i da li mu se dopada pravac u kojem se ona menjala.

- Pa, kako kad. Nešto mi se dopadalo, nešto i nije, ali mislim da je sada Guča ponovo “svoja”, da predstavlja ono što jeste i da će se tako i održati - iskren je Dejan Petrović.

On je za kraj otkrio i koje od brojnih pesama koje izvodi uspeju da ga razgale i vrate u detinjstvo.

- Mnoge me razgale, jer je tako inače sa trubom i Gučom. Uvek ste u nekom “vrtlogu”, ali u detinjstvo se vratim kada, prolazeći kroz Guču, najčešće sa tezgi uličnih prodavaca čujem snimke pesama i kola koje je pokojni otac svirao sa svojim orkestrom. To me nekako vrati u prošlost - setno zaključuje Dejan.