Celebrity News

Emina i Mustafa na putovanju sa sinovima: Pevačica ne skida osmeh sa lica i poručuje ovo (foto)

Emina i Mustafa na putovanju sa sinovima: Pevačica ne skida osmeh sa lica i poručuje ovo (foto)

Nakon što je ostavila milijardera Sadetina Sarana, domaći mediji ne prestaju da pišu kako se pevačica Emina Jahović vratila bivšem mužu, turskom pevaču, Mustafi Sandalu. Sve ovo su još podstakli Instagram story-ji poznatog para koji je u zadnje vreme postavljao fotografije na kojima pozira zajedno.

Međutim, sada je otkriveno i zbog čega Emina i Mustafa, koji su se razveli prošle godine, provode toliko vremena zajedno i zbog čega su na zajedničkom odmoru.

Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno? Pevačica podelila porodičnu fotografiju

Nekadašnji supružnici sa sinovima Jamanom i Javuzom otputovali su u tursko skijalište gde provode pretpraznične dane.

- Njihov razvod je bio sporazuman i nisu imali razloga da ne ostanu prijatelji. Pogotovo što su im sinovi na prvom mestu, paze da oni što manje pate zbog razvoda. Zato su odlučili da svi zajedno otputuju na Jamanovo takmičenje i pokažu da su mu najveća podrška iako na papiru više nisu zakonski u braku - otkriva izvor blizak Emini za "Blic", i dodaje:

- Ne samo što su zajedno sedeli u avionu, već su smešteni u istom hotelu i provode svaki trenutak u dobrom raspoloženju.

Dokaz tome upravo su fotografije i video snimak koje je pevačica pokazala na društvenim mrežama, a na kojem vidimo kako se Emina i Mustafa super zabavljaju dok sede u kafiću i izvode istu koreografiju.

- Da li smo mi to upravo postali najbolji prijatelji? - stoji uz video kojim je pevačica možda želela da stavi do znanja da oni ipak nisu ponovo u vezi.

Takođe, turski pevač je podelio nekoliko slika sa zimovanja gde vdimo kako porodično bodre starijeg sina dok se takmiči u skijanju.

Podsetimo, Emina je pre par nedelja definitivno stavila tačku na vezu sa turskim biznismenom i milionerom Sadetinom Saranom.

- Tačno je, nismo više zajedno. Raskinula sam tu vezu. To je završena priča. Stavili smo tačku na to jer to je, kako da kažem, bilo malo i brzo posle braka - rekla je pevačica za turske medije, prenosi "Blic".

- Imali smo neko mimoilaženje u mišljenju, i načinu života… Rastali smo se kao prijatelji u najboljim mogućim odnosima, mi smo odrasli ljudi - zaključila je pevačica.