Celebrity News

Voditeljka Minja Miletić oduševljena! Otkriveno kog pola će biti beba

Voditeljka Minja Miletić oduševljena! Otkriveno kog pola će biti beba

Pre nekoliko dana, kao bomba odjeklnula je vest da je popularna voditeljka Minja Miletić u drugom stanju, a sada, po pisanju domaćih medija, otkriven je i pol bebe

Minju Miletić, uspešnu voditeljku i profesionalca u svom poslu, obradovale su predivne vesti da će za devet meseci na svet doneti, devojčicu.

- Minja nije želela u javnosti da priča o trudnoći dok ne bude sigurna da je sve u redu i tako je i bilo. Prvo je na poslu otvorila bolovanje, a kada je bila spremna priznala je za medije da je trudna. Nedavno je i dobila rezultate koji pokazuju da čeka devojčicu. Minji nije bitan pol već da je beba zdrava, ali kada je čula da je devojčica, oduševila se i ove lepe vesti je podelila samo sa najbližima - kaže nam izvor blizak voditeljki za Blic.

U prvim izjavama koje je lepa voditeljka euforično dala za medije nakon saznanja da je trudna, Minja je istakla da je ovo sada period u kom želi da se posveti samo sebi...

– Da, tačno je, trudna sam. Ovaj period ću posvetiti sebi i uživanju u trudničkim danima. Nakon 20 godina rada na televiziji, došlo je vreme za najlepšu pauzu koju sam mogla da zamislim – kaže popularna novinarka.

Voditeljka Minja Miletić ne krije da je mnogo zauzeta

S obzirom na to da važi za "busy woman" i je često govorila o tome koliko mnogo radi kao i da zbog posla nema vremena vremena za porodicu, ne sumnjamo da će lepa voditeljka Minja Miletić uspeti da sve svoje obaveze a aktivnosti koje nosi njena svakodnevica sada dobiti sasvim drugačiji nivo.

Zašto voditeljku Minju Miletić više niko ne pita “kad ćeš da se udaš”

Svojevremeno za Blic.rs Minja je govorila o težini njenog posla i objasnila da biste vodili emisiju koja beleži visoke rejtinge i dobili nagrade u profesiji kojom se bavite, neophodna su razna odricanja.

– Mnogo sam zauzeta, to je istina. Zbog mog posla trpi moja porodica, prijatelji, nemam vremena za sve, ali sve je stvar dobre organizacije. Meni dan počinje u pet ujutru, kada mnogi ljudi spavaju, pa ja tu uspem da ugrabim malo više vremena za sebe. Mada, kada se nešto hoće, to se i može, pa se trudim da nađem vremena za sve – priznala je Minja i dodala.

– Nekada se ljute, mama mi kaže: `Seti se mame`, ali dobro, razumeju kakav je moj posao. Ja moram za emisiju da se spremam svakodnevno i to zahteva dosta vremena – objašnjava Miletićeva.

Voditeljka Minja Miletić - mala koja živi u oblacima!

Godine 2017. u jednom intervjuu za naš magazin "Story" Minja Miletić otkrila je i nekoliko zanimljivosti na sebi i odgovorila na interesanta blic pitanja.

Koje osobine Raka/Škorpije prepoznajete u svom ponašanju?

– Emociju i strast.

Kada vam se neko ne dopada, da li se to vidi po vašem ponašanju?

– Piše mi na čelu. To je deo mog karaktera. Teško mi je da ne pokažem ono što mislim.

Da li tridesete lete brže nego dvadesete?

– Godine brzo lete u sadržajnim životima. Svaka moja decenija sadržajnija je od prethodne i srećna sam zbog toga.

Koliko puta nedeljno trenirate i šta?

– Treniram volju, karakter, vernost svakodnevno, a mišićnu muskulaturu svega tri puta nedeljno.

Minja Miletić: Nikad se ne osvrćem na bivše ljubavne priče

Da li se u vezi ili braku prevara može oporostiti?

– Na to mogu da odgovore samo oni koji su se našli u toj situaciji. Srećom, ja nisam, tako da se ne usuđujem da pravim takve procene.

U kakvoj odeći se osećate najseksepilnije?

– Odeća je irelevantna za osećaj seksepilnosti.

Tri pesme koje vas uvek razneže?

– Arsen Dedić: “Prva ljubav“, Oliver Dragojević: “Nedostaješ mi ti“, Zvonko Bogdan: “Ko te ima taj ne nema“.

Da li maštate?

– Naravno, jer sam ja mala koja živi u oblacima.