Celebrity News

Viktorija Bekam pred bankrotom? Ima poslovne probleme

Viktorija Bekam pred bankrotom? Ima poslovne probleme

Problemi u porodici Bekam

Kako pišu strani mediji, modna dizajnerka i bivša članica grupe "Spajs grls" Viktorija Bekam (45) ima poslovne i finansijske probleme.

Naime, navodi se kako je ova modna ikona morala da otpusti privatnog vozača nakon što je njena linija odeće doživela gubitak od 12,3 milona funti.

Viktorija Bekam: Moja deca se stide mog postojanja

A to nije sve. Pored vozača, supruga nekadašnje fudbalske zvezde Dejvida Bekama (44) je morala da otpusti još nekoliko radnika dok se njeno modno carstvo bori da opstane.

Kako se navodi dizajnerka je morala da sreže troškove, pa je navodno nedavno otkazala i dostavu cveća za svoju prodavnicu u samom centru Londona jer to u ovom trenutku smatra nepotrebnim izdatkom.

- Vozača više nema, Viktorija se sada sama vozi ili pozove taksi. Ona je borac i sigurno neće dozvoliti da joj modno carstvo propadne bez borbe - rekao je izvor blizak Bekamovoj i dodao da je podržavaju brojni modni dizajneri jer im je jako draga, prenosi superžena.net.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана 28. Нов 2019. у 3:38 PST

Prema pisanju stranih medija, suprug poslednji put nije hteo da joj pomogne kada su finansije u pitanju.

Inače, kada nije u medijima koji često nagađaju kako se razvodi, Viktoriju prozivaju kako je loša majka.

Naime, bivša “spajsica” u oktobru je napravila pravu pometnju na društvenim mrežama kada je najmlađe dete povela na “Nedelju mode” u Londonu gde su se u bekstejdžu družile s modelima koji su nosili njene najnovije kreacije. Ponosna mama objavila je fotografiju ispod koje je napisala da je Harper bila gost broj jedan, ali onda su mnogi mislili da nema mnogo čime da se ponosi, budući da je premladu ćerku uvela u svet koji, kako kritičari smatraju, ne pruža dobar primer. Supruga legendarnog fudbalera, s kojim je dvadeset godina u braku, već neko vreme trpi zamerke na račun mršavosti modela koje bira za šetnju pistom u njenim kreacijama, a slično je bilo i sada.

Podsećamo, pre dvadeset godina Viktorija se sama borila sa anoreksijom i bulimijom.