Celebrity News

Milica Dabović iskreno: Sela sam u kafić, isplakala se i onda pomirila sa sestrom

Milica Dabović iskreno: Sela sam u kafić, isplakala se i onda pomirila sa sestrom

Milica Dabović se nakon duge svađe konačno pomirila sa sestrom Jelicom

Bivša košarkašica Milica Dabović ispričala je za domaće medije da se pomirila sa starijom sestrom Jelicom, s kojom se posvađala nakon što je Jelica objavila knjigu u kojoj je detaljno opisala kako je dobijala batine od njihovog oca.

- Jelica se udaljila od nas, ja sam često plakala za njom - rekla je Milica "Informeru" i otkrila kako je došlo do pomirenja.

- Pre dva, tri meseca otišla sam u jedan lokal u Beogradu, zapalila sam nargilu i plakala, nisam mogla da se smirim koliko mi je nedostajala, pa sam joj poslala poruku da je volim. Sada redovno posećuje mog Stefana - bila je emotivna košarkašica koja pored svega voli svoju porodicu i divi se roditeljima.

- Ja kažem roditeljima da im se divim, jer imaju četiri probisveta. Možda grešim, ali ja sam odrasla u ljubavi i volim roditelje iako sam dobijala batine. Protivnik sam nasilja i ne opravdavam ih, ali tada se drugačije živelo - zaključila je Milica Dabović.

Ispovest Jelice Dabović

Podsećamo, Jelica Dabović, nekada najbolja košarkašica SFRJ I SRJ, u martu ovde godine gostovala je u emisiji “Život priča” na TV Prva i ispričala svoju priču kako bi svi oni koji su zlostavljani, posebno od članova svoje porodice, znali da nisu sami.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) дана 11. Јун 2018. у 2:07 PDT

– Ako obelodanim istinu o porodici koju pišem skoro ceo život, mogu ih izgubiti sve i to će mi slomiti srce – istakla je ona u emisiji i dodala:

– Ali, ako ne objavim rukopis ili ispričam bilo šta drugo osim istine, izgubiću sebe i to će mi uništiti dušu. Ta knjiga mora biti objavljena zbog dece, tih čistih bića kojima je najteže i kojima očajnički treba motiv da prežive dan. Zbog mališana u čijoj si koži ti predugo bila i u čijim nesnosnim mukama i dalje vidiš sebe. Ako tvoja duša i nema potrebu da se rastereti objavljivanjem istine, pomozi na taj način njima da prevaziđu svoj jad.

Kako je tada ispričala iz detinjstva se samo seća batina, što svojih što koje je dobijala sestra Milica. Od četvrte godine, od kada se seća, dobijala je teške batine kada se poseče, kada ne uradi nešto onako kako je njen otac to zamislio. Više o tome pročitajte OVDE.

Nakon ovoga javnosti se obratila i Milica i objasnila koliko je boli što je njena starija sestra Jelica okrenula leđa porodici i što osuđuje roditelje, ali i kako ona gleda na sve što joj se desilo u životu.

Milica Dabović: Moj sin NEMA OCA!

– Nisam satkana od mržnje i boli me mržnja ljudi. Volim sve, volim i svoju stariju sestru. Kada je objavila prvu knjigu bilo mi je jako teško, sa drugom mi je bilo još teže. Oduvek sam se plašila toga šta će biti kad mame i tate ne bude, kako ćemo svi, kako ću ja… Svako ima svoju istinu. Nisu batine sve na svetu što smo dobili od roditelja. Dobili smo život od njih. Ja ne mogu da kažem da je moj roditelj loš, već da je grešio. Svako od nas je satkan od svojih roditelja, ako kažem za njih da su monstrumi onda sam i ja isto to. Ja to tako vidim. Što više moja sestra govori loše o roditeljima ja im se sve više divim i govorim im da su moji heroji jer su odgajali nas četvoro koji im nismo mnogo dobrih stvari priredili. Svi smo završili kako smo završili i verovatno je baš tako trebalo da bude –  ispričala je Milica u intervjuu za “BGOnline” . Više o tome pročitajte OVDE.