Celebrity News

Svetski mediji bruje o onome što se desilo u Parizu: Anastasija Ražnatović završila u čuvenom Daily mail-u!

Svetski mediji bruje o onome što se desilo u Parizu: Anastasija Ražnatović završila u čuvenom Daily mail-u!

Anastasija Ražnatović dospela je u strane medije iz jednog razloga

Naime, nedavno, mlada zvezda u usponu, Anastasija Ražnatović u emisiji Lično, nezvanično ispričala kako je bila opljačkana u Parizu, nako čega je, kako je otkrila, morala da peva taksisti kako bi je prevezao, budući da ni ona ni njena prijateljica nakon pljačke nisu imale novca kod sebe.

Na svadbi veka je i Anastasijin dečko Đorđe, pogledajte kako izgledaju (foto)

Nakon što je detaljno objasnila šta se dogodilo, Anastasija je završila na sajtu "Daily mail" koji je preneo priču o Cecinoj ćerki.

NE TREBA MI DŽABALEBAROŠ! Anastasija Ražnatović OTKRILA koje kvalitete mora da ima njen MUŠKARAC!

Anastasija Ražnatović izgubljena u Parizu

– Nedavno smo bile u Parizu zajedno, krenule smo u šoping i obilazak, a ja sam zaboravila novčanik. U međuvremenu, kako smo šopingovale, desi se da Anastasiju opljačkaju… I izgubimo i njen novčanik. Ništa to nama nije bilo strašno, dok se nismo izgubile. Izgubimo se i ne znamo da se vratimo do hotela. Peške da idemo, ne dolazi u obzir. Sve vreme smo se smejale muci – rekla je Nevena i dodala:

A mislili ste drugačije: Anastasija Ražnatović iskreno o KUĆNIM POSLOVIMA i šta joj najteže pada

Anastasija Ražnatović pevala taksisti

- Dođemo na ideju, nemamo pare za taksi, pa smo taksisti htele da objasnimo da mora da nas preveze, da će mu ona pevati i da ćemo tako platiti, jer novca nemamo. Došle smo do prvog taksiste, objasnile mu da je Anastasija pevačica u Srbiji, šta nam se dogodilo, a i on nas je video da smo izmučene. Ona je bukvalno ceo put pevala i tako smo mu platile. Htele smo kad smo se vratile u hotel da mu damo novac, ali on nije želeo da uzme - rekla je Anastasijina drugarica za "Lično, nezvanično".

Ovo svakako i nije prvi put da je lepa Cecina ćerka praznične dane provela u Parizu. I prošle godine, pred kraj januara, podelila je sa pratiocima par fotografija iz prestonice u kojoj se odlično provodila. Oblizazila je znamenitosti, ali joj se tad ovakva neprijatnost, nije dogodila.

https://www.instagram.com/p/BtMGS0wHcOV/?utm_source=ig_embed