Celebrity News

Nakon vesti o povlačenju Megan Markl skinula burmu, ovo su najnovije fotografije nakon skandala

Nakon vesti o povlačenju Megan Markl skinula burmu, ovo su najnovije fotografije nakon skandala

Megan Markl šokirala Britaniju novim potezom

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa juče su šokirali sve kada su javno objavili da žele da se povuku kao "stariji članovi" kraljevske porodice i da žele da rade na tome kako bi postali finansijski nezavisni.

- Posle mnogo meseci razmišljanja i unutrašnjih previranja, rešili smo da ove godine napravimo promenu i pokušamo da stvorimo novu progresivnu ulogu unutar ove institucije. Želimo da se povučemo kao stariji članovi kraljevske porodice i da radimo na tome da budemo finansijski nezavisni, dok kontinuirano i u potpunosti podržavamo Njeno Kraljevsko Visočanstvo Kraljicu - naveli su Megan i Hari sinoć na društvenim mrežama.

Međutim, koliko god javnost ovo nije očekivala od Megan Markl i princa Harija, osoba koja je najviše užasnuta ovim je upravo Kraljica Elizabeta II, koja je kako se navodi i razlog što su se mladi kraljevići odlučili na ovaj korak. Ona ih navodno " ne podnosi".

Nakon vesti o povlačenju vojvotkinja Megan Markl samo nekoliko sati nakon što su izdali saopštenje prošetala Londonom, išla u pozorište i pritom je uslikana kako izlazi bez burme!

Na levoj šaci Megan nije imala burmu, što je pokrenulo spekulacije da je ovo što se događa samo početak kraja.

https://www.instagram.com/p/B7D9HApIdq5/

 

Megan Markl ne krije rivalstvo sa Kejt Midlton

Pojedini ističu da ona na njih ne gleda blagonaklono jer previše troše, obračunavaju se sa tabloidima putem tužbi i preko sudova, dok Meganino rivalstvo sa Kejt Midlton više ne može da se prikrije, prenosi "Blic".

Strani mediji bave se različitim teorijama oko ove odluke vojvode i vojvotkinje od Saseksa. Mnogi navode kako Megan i Hari nisu lično saopštili kraljici svoju odluku već je čitava porodica za nju saznala iz medija.

Nećete ostati ravnodušni na božićnu porodičnu fotografiju Megan i Harija: Maleni Arčije je ukrao svu pažnju

Piše se i da su prinčevi Čarls i Vilijam, Harijevi otac i brat, van sebe od besa.

- Nisu čak ni rekli kraljici - piše Mirror i ističe izjavu izvora bliskog Palati:

- Pokazali su da apsolutno nepoštovanje prema instituciji - prenosi Glossy.

Najviše pažnje na društvenim mrežama privukla je naslovnica američkog lista New York Post  koji je objavio "fotošopiranu" fotografiju neurednog para koji sedi ispred televizora, a Harijev lik "nalepljen" je na telo muškarca u donjem vešu koji pije pivo , dok je Megan s viklerima cigaretom u kućnom ogrtaču, a sve prati naslov „Megzit“, čime se aludira na britanski izlazak iz Evropske unije, popularno nazvan Bregzit, piše pomenuti portal.

Kraljica Elizabeta nije ostala ravnodušna na nedolično ponašanje Megan Markl

Megan Markl i princ Hari su pre nekoliko meseci najavili da će predstojeće praznike provesti dalje od ostatka kraljevske porodice, što su nedavno i učinili i time napravili presedan. Ovo su im, kako se pisalo, zamerili svi članovi karljevske porodice, a pogotovo kraljica koja je reklo bi se, suptilno dala svoj komentar na njihovo “nedolično” ponašanje.

Božić u kraljevskoj porodici: Debi princa Džordža i princeze Šarlot na prazničnoj misi (foto)

Naime, na zvaničnom Instagram profilu princa Vilijama i Kejt Midlton osvanula je fotografija na kojoj “glava porodice” pozira, kako su neki komentarisali, prilično ljutito.

Međutim, to i ne bi bilo ništa čudno s obzirom da je kraljica i inače prilično suzdržana, da javnosti nije primetila određene detalja na pomenutoj fotografiji.

Naime, dok je prvo što zapazimo kada pogledamo prazničnu čestitku jeste Elizabeta ispred ukrašene jelke, kada se malo bolje zagledamo u nju vidimo fotografije koje stoje na njenom stolu u kabinetu. Na njima vidimo sve uže članove porodice među kojima nisu dobro poznata lica Megan i Hari, kao ni njihov naslednik.