Celebrity News

Marina Tadić izgleda savršeno i u devetom mesecu trudnoće (foto)

Marina Tadić izgleda savršeno i u devetom mesecu trudnoće (foto)

Marina Tadić izgleda savršeno i u devetom mesecu trudnoće, a fanovi koji je prate na Instagramu konstatovali su da se nije ugojila ni gram 

Budući da je vest da je u blagoslovenom stanju Marina Tadić dugo krila od javnosti, kako su svojevremeno prenosili domaći mediji, pevačica je presrećna što će uskoro postati mama.

Tokom prethodnih meseci Marina se povukla iz javnosti i posvetila privatnom životu. Njena želja je bila da se ne pojavljuje na gradskim dešavanjima te dugo nigde nije bila viđena. U proleće je uplovila u ljubavnu vezu sa mladim advokatom kojeg je godinama unazad poznavala i sa kojim se družila, ali se ljubav između njih stvorila tek nedavno. Sa prvim danima leta Marina je saznala da će postati majka, što ju je posebno obradovalo – rekao je izvor blizak pevačici za “Blic” i otkrio kako je Marina već dugo želela da postane majka.

NAJLEPŠE SRPKINJE IMAJU VELIKU BEAUTY TAJNU i sad su je otkrile svima: NIKO NIKAD ne bi rekao da je OVO NJIHOVA OMILJENA NAVIKA!

– Radosne vesti prvo je podelila sa partnerom, a potom je pozvala najbliže prijateljice. Neke od njih su se rasplakale, a Marina je bila presrećna što će joj se životni san ispuniti – objasnio je izbor.

Na njenom Instagram nalogu sada je osvanula slika na kojoj Marina Tadić ponosno ističe stomak svi su primetili da popularna pevačica blista od sreće i da joj trudnoća mnogo prija.

https://www.instagram.com/p/B7BoqoRh8a0/?utm_source=ig_embed

Marina Tadić izgleda savršeno, ali doktor je opominje da mora da miruje

Kako je pevačica nedavno otkrila, doktor joj je naredio da poslednje nedelje trudnoće provede tako što će mirovati.

- Mislim da sam na početku trudnoće, pa pokušavam da se ponašam onako kako sam to činila ranije, kad sam tek ostala u drugom stanju. Doktor me opominje da moram da usporim, jer je neophodno da mirujem na kraju trudnoće - ispričala je Marina za magazin "Gloria".

Marina Tadić izgleda savršeno, ali niko ne zna kako izgleda njen budući otac male Vere

S obzirom na to da je Marina  Tadić neko ko ne želi da eksponira svog partnera na pitanje novinara zbog čega ga nije pokazala publici, da li se plaši da ga neko ne ukrade, ona je odgovorila:

https://www.instagram.com/p/B3C6YhOocmM/

Skupoceni koraci: Marina Visković se pohvalila ČARAPAMA od 180 EVRA

– Njega ne može niko da ukrade. Mi smo već zreli ljudi. Nismo mi mladi da bi sad neko nekoga krao. Dobro, eto, uhvatili ste me. Nisam ga krila, nego on nije čovek iz javnog života i nije nikad želeo da se slika. Ja takođe ne želim da potenciram njegovo javno pojavljivanje jer znam koliko je meni teško kad hoću da se opustim sa svojim prijateljima i onda uvek neka tenzija. Tako da je njemu ovo strahovito – priznala je Marina za “Blic” i otkrila kako se oseća, kao i da li joj fali pevanje:

https://www.instagram.com/p/B4Sw-rHBpas/

 

– Ja po kući pevušim svašta, ali nešto što najviše volim je džez. U stanu puštamo tu vrstu muzike, pa se i našalimo da će beba kad izađe sigurno pevati džez. Ali, eto, trenutno uglavnom odmaram grlo, tako da ne razmišljam o pevanju.