Celebrity News

Nataša Bekvalac dobila starateljstvo nad ćerkom: Evo koliku alimentaciju će plaćati Lazukić

Nataša Bekvalac dobila starateljstvo nad ćerkom: Evo koliku alimentaciju će plaćati Lazukić

Kako prenose domaći mediji, pevačica Nataša Bekvalac dobila je starateljstvo nad ćerkom Katjom, nakon što se prošle godine razvela se od trećeg supruga Luke Lazukića.

Naime, kako se navodi Luka je njihovu ćerku viđao pod određenim uslovima, nakon što ga je pevačica prijavila za porodično nasilje i nakon što je za isto osuđen na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine.

Posle toga usledila je bitka za starateljstvo nad ćerkom, navodi "Srpski telegraf".

- Sud je krajem godine doneo odluku da je samo Nataša staratelj, a da Luka ima pravo da viđa Katju svakog drugog vikenda. On se nije ni borio da dobije jednako starateljstvo, ali se zato izborio za najminimalniju alimentaciju koja se dodeljuje socijalnim slučajevima - priča izvor za pink.rs i dodaje.

- Luka je prijavio minimalac i sud je odredio da on mora da joj isplaćuje mesečno 12.000 dinara.

Nataša Bekvalac otkrila kada će se udati četvrti put!

Kako se navodi, Nataša Bekvalac planira da sav novac koji će Luka uplaćivati za ćerku stavlja na štednu knjižicu.

Luka će nastaviti da dete viđa u strogo kontrolisanim uslovima dok se ne okonča proces za porodično nasilje koji je u toku, a tek nakon toga on će moći da viđa ćerku u redovnim uslovima, piše gorepomenuti list.

Odličan odnos sa prvim suprugom

Međutim, iako je iza sebe ostavlja stresan razvod, pevačica Nataša Bekvalac može da se pohvali kako je u odličnim odnosima sa svojim prvim suprugom Danilom Ikodinovićem sa kojim ima ćerku Hanu i kako je uvek tu kada treba njihovoj mezimici.

Naime, pevačica je nedavno za medije govorila kako se teško bori sa pubertetom starije ćerke pa u pomoć često zove bivšeg supruga koji sa zadovoljstvom prihvati da joj pomogne.

ĆERKE Nataše i Kristine Bekvalac oduševile sve u svojoj prvoj MODNOJ KAMPANJI

– Hana mi pomaže i laže i mulja… Ja sam majka dvanaestogodišnjakinje, za nekoliko meseci trinaestogodišnjakinje, tako da se nosim sa svim problemima koje nose te godine – priznala je nedavno Nataša u emisiji “Među nama”, koja je istakla da će s Hanom uvek imati odnos majka-ćerka, a nikad odnos kao da su drugarice.

– Hana je sada u period puberteta i moram priznati da sam pozvala Danila u pomoć, a mogu vam reći da uživam dok ih gledam zajedno. Ja sam malo opasnija kada je vaspitanje u pitanju, za razliku od Danila, koji je blaži prema Hani i zaista mi pomaže – bila je iskrena nedavno Nataša.