Celebrity News

Voditeljka Dajana Paunović doživela nezgodu, uništen auto od 45.000 evra

Voditeljka Dajana Paunović doživela nezgodu, uništen auto od 45.000 evra

Voditeljka Dajana Paunović je pre nekoliko dana doživela saobraćajku u Beogradu, a na njenom automobilu pričinjena veća materijalna šteta

Dajana je za "Telegraf" rekla da je do udesa došlo na parkingu i da ona nije kriva. Srećom, u tom trenutku nisu bili ni ona ni njen sin u automobilu.

- Bio je udes. Nemam šta specijalno da kažem. Udario me neko na prakingu, ne znam ko. Policija istražuje kako je došlo do takvog udesa i pod kojim okolnostima. Meni je samo važno da ni dete ni ja nismo bili u autu - rekla je Dajana a kako piše pomenuti portal u pitanju je automobil koji košta oko 45.000 evra.

Voditeljka Dajana Paunović ističe da na sebi ništa nije menjala

Atraktivna voditeljka koju mnogi vole zbog njene prirodne lepote i gracioznog stava, za naš magazin svojevremeno je govorila i o tome kako se neguje. Isticala je da na sbi ništa nije menjala.

– Ne volim drastične promene na kosi, pogotovo ne one kojima ću privlačiti pažnju. Uglavnom biram između nekoliko svetlijih tonova i nikad ne bih mogla sebe da zamislim ni s jednom drugom bojom do ove koju imam sada. Privatno skoro nikada ne nanosim šminku, eventualno kožu lica namažem toniranom kremom. Kada je reč o poslu, već više od deset godina koristim usluge profesionalnog šminkera. Neverovatno ali istinito je da za sve ove godine nisam uspela da im bar malo ukradem tu veštinu i počnem napokon sama da se šminkam.

VEĆ PLANIRA SVADBU! Dajana Paunović otkrila KO JE BUDUĆI MLADOŽENJA!

Sa druge strane,  na njenu zavidnu liniju ljubomorne su mnoge dame, voditeljka Dajana Paunović otkriva kako je uspela da zadrži vitkost sve ove godine...

– Iako sam kao mlađa bila sportski tip i aktivno trenirala plivanje, s godinama sam izgubila tu volju i želju za sportom. Nažalost, sada ništa ne treniram. Moja mama je sjajna domaćica koja svakodnevno sprema bar dva jela i mene i mog sina Dušana zove na degustaciju, na čemu smo joj mi veoma zahvalni. Dušan je veliki gurman i svi koji nas poznaju vide veliku sličnost između njega i mog oca po tom pitanju. S druge strane, kada smo usmereni isključivo na moju kuhinju, trudim se da sve što pojedemo bude zdravo.

Voditeljka Dajana Paunović ne oseća potrebu za novim partnerom

Iako je sama, voditeljka Dajana Paunović je u jednom intervjuu za naš magazin "Story" istakla da je prezadovoljna sobom i da ne oseća potrebu za novim partnerom.

Ispunjena sam drugim stvarima i uopšte ne osećam potrebu za novim partnerom. Živim vrlo mirnim i povučenim životom. Izlasci mi se svode na kafu, ručak ili večeru s drugaricama, nakon čega se vraćam kući. Vrlo rano ležem, jer svako jutro ustajem u sedam časova kako bih pripremila sina za školu, dok vikendom zbog posla znam da se probudim i u pola četiri. Istina je da svakodnevno dobijam komplimente, ali to ne smatram udvaranjem jer još uvek ne osećam potrebu za muškom figurom u životu. Pretpostavljam da će i ta želja uskoro doći na red, ali trenutno ne postoji – iskreno govori atraktivna plavuša i dodaje:

Kada me sustignu emotivne slabosti, ne plačem ni na čijem ramenu. Veoma sam emotivna, ali i vrlo jaka osoba. Najviše u tim momentima volim sama sa sobom da popričam, ako treba i otplačem. Teško se poveravam i pojedine svoje misli ne pričam nikome