Celebrity News

Pevačica Aleksandra Prijović skinula se u kupaći i pokazala telo boginje (foto)

Pevačica Aleksandra Prijović skinula se u kupaći i pokazala telo boginje (foto)

Pevačica Aleksandra Prijović, osim sjajnim glasom, oduševljava i savšenom figurom

Budući da se nedavno ostvarila u ulozi majke, svoju liniju nakon porđaja vratila je u rekordnom roku. Od povratka na scenu, pevačica Aleksandra Prijović ističe svoje atribute a svojim glasom nastavila je da gradi sebi put najpopularnije pevačica na našim prostorima.

Budući da ovih dana pevačica Aleksandra Prijović sa svojom porodicom uživa u raznim proputovanjima, destinacija koju je prvo posetila bio je Dubai. Svoje egzotično putovanje, nastavili su dalje i sada se nalaze na Tajlandu.

https://www.instagram.com/p/B7EJDhhH8wb/

Sa ove destinacije pevačica Aleksandra Prijović objavila je fotografije koje oduzimaju dah luksuzom kojim odišu.

Evo kako je izgledala SOBA Aleksandre Prijović tokom proslave rođendana! (foto)

Naime, Aleksandra je pozirala pored bazena, a očigledno je da joj odmor i sunčano vreme baš prija. Njena savršena linija koju njeni fanovi uvek nezaobilazno primete kao i bujno poprsje došlo j u prvi plan, a na društvenim mrežama komentari i komplimenti samo su se nizali.

https://www.instagram.com/p/B7N11rKHXOJ/?utm_source=ig_embed

Pevačica Aleksandra Prijović u životu nalazi vremena za sve!

Aleksandra Prijović nedavno je i za Blic.rs izjavila da uspešno balansira između privatnog i poslovnog života, tako da ne trpi nijedan od njih, ali u svemu tome ipak nađe i vremena za odmor i sjajna putovanja...

Aleksandra Prijović iskreno: Filip mi nikada nije rekao da sam debela, a Brena mi je rekla da smršam

– Ne spavam više dugo kao pre. Sada se samo probudim i gledam gde je Aleksandar. Sve vreme provodim s njim. Kada moram da odem negde, sve završim u što kraćem vremenskom roku i brzo se vraćam kući.

Pevačica Aleksandra Prijović Filipovu majku Zoricu izuzetno ceni

– Zoricu zovem svaki dan. Dolazi da bude s Aleksandrom. Imamo lep odnos. Ona je divna žena prema meni – naglašava pevačica, koja sve svoje tajne deli i sa svojom majkom Borkom.

Aleksandra Prijović iskreno o DRUGOM DETETU, ali i tome koliko joj je bilo TEŠKO da drži DIJETU nakon porođaja

– Šta god da mi se dešava u životu, prvo pozovem mamu. Majka je moj najbolji prijatelj – kaže Aleksandra koja ima odličan odnos i sa Lepom Brenom, maćehom njenog supruga Filipa. Međutim, svekar Boba Živojinović ima posebno mesto u njenom srcu, a i on je često isticao da je ona njegova mezimica.

– Bobu neizmerno volim, i to od prvog dana. On je poseban čovek – kaže pevačica za “Blic”.

https://www.instagram.com/p/B7Ek9S0nUnE/