Celebrity News

Milica Pavlović: Morala sam da budem bolja od svih da bi me prihvatili!

Milica Pavlović: Morala sam da budem bolja od svih da bi me prihvatili!

Milica Pavlović Novu 2020. godinu dočekala je na sceni u Budvi, dok je jedan od najvećih hrišćanskih praznika provela u krugu porodice, u rodnom Bunibrodu kraj Leskovca

Protekla godina za pevačicu Milicu Pavlović (28) bila je više nego uspešna. Nakon što je objavila treći album “Zauvek”, kupila je i opremila stan u Beogradu, a potom postala ambasador svetski popularnog brenda obuće. U 2020. estradna umetnica rodom iz Bunibroda nastavlja u istom maniru stoga već sada prikuplja pesme za novi CD, a mada pretežno preokupirana poslom, otkriva da ne bi imala ništa protiv da u tekućoj godini sretne muškarca svog života i s njim stane na "ludi kamen".

– Ako sam nešto naučila, jeste da o ljubavi i svim onim stvarima koje ne zavise isključivo od nas ne vredi mnogo razmišljati. Po nekom nepisanom pravilu, obično to vodi u razočaranje.

Stiče se utisak da ste prema muškarcima vrlo obazrivi. Da li je to posledica toga što ste dete razvedenih roditelja?

Sve što mi se dogodilo u životu imalo je uticaja na izgradnju mog karaktera. Nisam devojka koja se olako upušta u ljubavne veze, niti umem da se nosim sa izneverenim očekivanjima. Vrlo sam nepoverljiva, stoga svakog potencijalnog izabranika stavljam na test. Mislim da je to moj način da se zaštitim od povređivanja. Nažalost, nijedan do sada nije me ubedio da mu se u potpunosti prepustim i bezrezervno verujem.

Sa kojim je to zgodnim pevačem Milica Pavlović provela celo veče!

Da li kao dupla Lavica u horoskopu zahtevate da u vezi budete vođa?

Budući da čvrsto stojim na zemlji i da sam sve postigla radom, trudom i ozbiljnim odricanjem, ne bih volela da pored sebe vidim mlaku osobu. Takođe, ne bi mi prijalo da me tretiraju kao princezu i štite od zla u svetu. Sve to umem sama. Pomalo sam komplikovana, priznajem, ali sigurna sam da tamo negde postoji muškarac samo meni namenjen, koji će umeti da prati moj tempo i dozvoli mi da budem to što jesam. A vođstvo ćemo podeliti na dva jednaka dela.

Je l' istina da vam jedan te isti muškarac s javne scene godinama dolazi u san? Možete li da nam otkrijete o kome je reč i da li se to dešava zato što gajite simpatije prema njemu?

Istina je, ali nisam sigurna da li su moje simpatije prema njemu realne i da li je on zapravo onaj kojeg čekam. Ne mogu da otkrivam njegov identitet. Reći ću vam samo da je to poznat i vrlo uspešan mladić, interesantnog karaktera.

Da li vas ljuti ili zabavlja kada pročitate da ste u vezi s nekim koga niste ni upoznali?

Rekla bih da sam ravnodušna. Publika me je u međuvremenu dobro upoznala, tako da je svima jasno da ću bez problema reći kad se budem zaljubila.

Milica Pavlović i Stefan Živojinović svima su simpatični kao par

Poslednjih godina, kada ne znaju s kim da vas spoje, redovno se pojavi ime mladog muzičara Stefana Živojinovića. Da li im vas dvoje dajete povoda za to?

Ne, ali nesumnjivo je da se mnogima dopadamo kao par.

Koga ste u novogodišnjoj noći poljubili u ponoć?

Za doček sam pevala u jednom velikom klubu u Budvi, tako da sam prvi januarski poljubac dobila od najbližeg člana benda.

SANJAM GA: Milica Pavlović priznala da joj poznati muškarac “dolazi u snove”

Tokom praznika, kada se svi odmaraju, vi imate najviše posla. Umori li vas to, poželite li ponekad da niste javna ličnost?

Nikada. Kao mala, sanjala sam sve što mi se danas dešava. Tada, doduše, nisam mogla ni da pretpostavim koliko je posao pevačice težak. Cenim poverenje koje mi je publika ukazala i sve ću učiniti da ga ne prokockam.

Prilikom organizacije novogodišnjeg fotografisanja shvatili smo zašto vas fanovi toliko vole. Nepopravljivi ste perfekcionista, koji ne odustaje olako od ciljeva.

Volim da imam kontrolu nad svakim segmentom svog života. Osim toga, osoba sam koja zna šta želi i uvek drži reč. Iako povremeno umem da budem “nezgodna”, ljudi kojima sam okružena znaju da na mene uvek mogu da se oslone.

Ko vam je bio najbolji učitelj neustrašivosti?

Otkad sam kročila na scenu, trpela sam kritike, a potom kada je moja karijera krenula da se razvija, usledila su i osporavanja. Nije mi bilo lako, ali sve me je to učinilo jačom. Drugi su mogli da uzmu mikrofon u ruke, zapevaju i dobiju aplauz, dok sam ja, kako bi mi priznali uspeh, morala u svim segmentima da budem najbolja. No, uhvatila sam se ukoštac s tim "problemom". Moj put je možda teži, ali imam snage za borbu.

Milica Pavlović ne glumi zvezdu

Kako komentarišete izjavu kolege Đoleta Đoganija da niste zvezda, već samo glumite, stavite naočare i nikoga ne prepoznajete?

Vrlo sam pristojna i uvek pozdravim starije kolege. Međutim, ovih dana sam toliko opterećena da mi se sigurno dešava da nekog od njih ne primetim, ali to sigurno nije zato što glumim zvezdu.

Đole Đogani o kolegama: Milica Pavlović glumi najjaču zvezdu, s Rastom ne pričam, Karleušu gađaju kao metu

Kako se borite s ljubomorom i spletkama na estradi?

Trudim se da ih ignorišem, stoga i nemam veliki broj prijatelja među kolegama. Međutim, postoje oni koje izuzetno poštujem. Ana Bekuta je, na primer, uvek bila uz mene i pokazala da mi želi dobro.

Budući da ste nedavno kupili stan, da li ćete u njemu provesti Božić ili ćete ipak otići kod bake i deke?

Za praznike volim da budem s porodicom. Baka i deka su veoma srećni kada im dođem, oni su moje sunce.