Celebrity News

Kristina Kovač: Obrt nakon jučerašnjeg javnog pisma!

Kristina Kovač: Obrt nakon jučerašnjeg javnog pisma!

Umetnica Kristina Kovač koja se pre dve godine odselila u Stokholm gde je pronašla sreću, pozitivno je iznenadila sve kada se nedavno oglasila putem društvenih mreža emotivnim pismom upućenom sestri Aleksandri Kovač zbog njenog novog projekata, uprkos što su dugi niz godina u svađi.

Mnogi su tako ovo pismo protumačili kao jedan od koraka koji će zbližiti sestre.

- Ne znam gde je bila do sad, ali evo je u punom sjaju. Napokon, iskrena, ogoljena, bez grča pretenzije i skrivanja, ona koja u meni tinja i živi, moja Maka, med i mleko. Ne ulazim u detalje teksta, ali napokon sve deluje istinito. To je njena istina i to se oseća. Podseća na najbolje dane Kejt Buš malo...baš mi se sviđa - počela je Kristina na Fejsbuku.

- I mnogo, mnogo me je potreslo, jer je probudilo to užasno, iskonsko nedostajanje koja nikad nije ni otišlo. Ove suze i ovaj jecaj koji me celu istresao naopačke, ugasilo je moje predivno, saosećajno, pametno, pošteno i dobro dete... izrašće u predivnu ženu - nastavila je ona i na kraju pohvalila sestru Aleksandru Kovač koliko je lepa.

Da li će doći do pomirenja?

Međutim iako su mnogi mislila da će se sestre pomiriti, to se neće dogoditi, a tome svedoči i rečenica koju je Kristina sinoć objavila na društvenim mrežama.

- Ne, neće biti pompezno najavljivanog "pomirenja", za to je potrebno dvoje. A ja sam odavno sama - napisala je pevačica Kristina Kovač, prenose domaći mediji.

Podsetimo, sestre Kovač su se posvađale 2014. godine, kada se Kristina objavom na društvenoj mreži javno odrekla svoje sestre i ostatka porodice.

- Ja sam najbližu sestru izgubila davne 1996, a ona je mene izgubila danas. Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, pa se razvela. Što sam se ugojila - stajalo je u Kristininom obraćanju tada.