Celebrity News

Novo Karleušino izdanje prava je slika onog što je do sada izgradila (foto)

Novo Karleušino izdanje prava je slika onog što je do sada izgradila (foto)

Novo izdanje Jelene Karleuša na snimanju nove emisije "Zvezde Granda", u studiju na Košutnjaku ponovo je zaprepastilo sve

Ovoga puta, prezgodna pevačica pojavila se u mini haljini i zdušno prokosila hladnom vremenu od kog ovih dana svi zaziru. Ali, ne i Jelena.

Naime, Jelena Karleuša je za potrebe novog snimanja rešila da svaki put za sobom ostavi trag.  Ponela je srebrnu haljinu, kaiš i nakit, zlatne sandale, a na noktima je imala lak sa ljubičastim šljokicama kao detalj koji je morao da se izdvoji u celoj kombinaciji.

Emotivna Jelena Karleuša o godini koju ispraćamo: Polako se oporavljam i vreme je da krenem dalje

Najpopularnija muzička zvezda Jelena Karleuša u poslednje vreme posvećeno se bavila svojom linijom a svojim objavama u posednje vreme pokazala je koliko je oslabila.

Budući da Jelena nikad nije patila od enormnog viška kilograma, kao i da celu svoju karijeru ponosno ističe svoje obline, sada je ipak svoje telo dovela do perfekcije.

Jelena Karleuša otkrila Duškov stav o njenim provokativnim fotkama

- Kao svaki sujetni lav, odlučila sam se na ovaj korak kada mi je muž rekao da sam debela. Sada se gorko kaje. Nađite svoju motivaciju i nek' crknu hejteri! - poručila je nedavno na svom Instagram profilu iskreno objašnjavajući da joj je njen supriug, proslavljeni fudbaler Duško Tošić u jednom periodu rekao da je - debela.

Podsećamo, godinu za nama obeležio je skandal Karleuša – Vranješ!

Sve je počelo tračevima o navodnoj romansi pevačice i fudbalera, a onda su u javnosti počele da se pojavljuju golišave fotke koje je Jelena, navodno, slala Vranješu.

Epilog znamo – meseci golotinje na naslovnim stranama domaćih medija i više od 100 tužbi.

Nakon svega ovoga, naša diva oglasila se na Instagramu i svom suprugu javno poslala poruku.

Divim se Dušku. Ispao je veliki gospodin. Tako se ignorišu miševi i bagra. Od njega treba UČITI. Zaslužio je poštovanje i veliko izvinjenje za sav pakao koji je zbog mene prošao u medijima.