Celebrity News

Anđelina Džoli želi da ostvari svoju veliku želju, šta će na ovo reći njena deca i Bred Pit

Anđelina Džoli želi da ostvari svoju veliku želju, šta će na ovo reći njena deca i Bred Pit

Kako prenose strani mediji, glumica Anđeline Džoli koja je nakon razvoda od jednog od omiljenih holivudskih zavodnika Breda Pita bila tema svetskih tabloida tako što je povezivana sa brojnim muškarcima i ženama, o kojima se nikada nije izjašnjavala, sada je dospela u medije iz nekih potpuno drugih razloga.

Glumica koja je, navodno, planirala da s Bredom u jednom trenutku usvoji najmanje još jedno dete, sa čime se on nije slagao, sada je rešila da ostavari tu svoju zamisao.

- Tada je morala da se složi. Ali sada može da radi šta god poželi - istakao je izvor blizak glumici za Globe.

Anđelina Džoli KONAČNO o razvodu od Breda Pita: Izgubila sam sebe!

On je dodao da glumica planira da iskoristi svoje kontakte u Ujedinjenim nacijama kako bi se izbegla birokratske zavrlzlame, a ova vest pojavila se nakon što je objavljeno da Anđelina želi novi pravac u životu, pošto su se Pit i ona rastali i Holivud je ne privlači kao ranije, piše "Glossy".

- Države na njenom spisku su Kina, Sirija, Etiopija i drugi delovi Afrike. Zapravo, planira da poseti više sirotišta na svetu sve dok ne sretne zlatno dete iz svojih snova - rekao je izvor.

Anđelina se takođe nada da će se uskoro preseliti u Evropu, iako otac njene deca živi u Americi.

- Moje omiljeno mesto je ono na kojem još nisam bila. Volim da se nađem u nečemu novom. Obožavam kada sam van elementa. Želim da moja deca odrastu u svetu ― ne samo da uče o njemu, već da ga prožive i imaju prijatelje širom planete - rekla je jednom prilikom Džoli.

Podsećamo, prema pisanju tabloida Globe, lepa holivudska glumica Anđelina Džoli pobesnela je zbog navodnog bliskog odnosa Breda i njegove biveše supruge Dženifer Aniston, zbog čega, kako se spekuliše, ne može ni da jede.

– Iako je pre mogla da jede šta je poželela njen želudac od količnije muke koju oseti ne može da jede. Kada vidi ili hranu ili oseti njen miris, okrene joj se želudac – za navedeni je magazin rekao izvor blizak glumici i dodao:

Nakon skandaloznih navoda američkih tabloida da je LOŠA MAJKA, Anđelina Džoli UZVRAĆA UDARAC!

– Ona ne može da podnese činjenicu da su Bred i Dženfer opet prijatelji i ne može da sluša o njihovom flertovanju. Gade joj se. Zbog svega toga ona se počela izgladnjivati a svi ljudi koji je vole zbog ovoga veoma strahuju.

Međutim, o svemu tome popularna holivudska glumica još se nije oglasila, a svemu tome ipak svedoči i činjenica da je Anđelina u prošlosti mnogo propatila zbog poremećaja ishrane koju je prouzrokovao ogroman stres.