Celebrity News

Goca Tržan: Tajna skladnog braka sa 14 godina mlađim muškarcem

Goca Tržan: Tajna skladnog braka sa 14 godina mlađim muškarcem

Poznata pevačica britkog jezika, Goca Tržan otkada je uplovila u ljubavnu priču sa 14 godina mlađim izabranikom, Radomirom Novakovićem, potpuno je promenila način razmišljanja

Naime, poznata pop pevačica Goca Tržan, u intervjuima često ume da se osvrne na njen i Rašin odnos a ono što je svakako fascinantno je entuzijazam i ljubav u njenom glasu kada priča o njihovim svakodnevnim aktivnostima, ali i Raši uopšte.

U više navrata njih dvoje isticali su koliko sitna zadovoljstva i jednostavne stvari mogu da obogate kvalitet njihovog odnosa. Zato ni danas ne zaboravljaju da prošetaju parkom držeći se za ruke i siti se ispričaju u miru.

Naravno, to nešto teže ide kada ste stalno pod budnim okom foto-objektiva, a Raša je i ovom prilikom uspeo da pokaže svoju zaštitničku nastrojenost prema Goci.

Hladni beogradski dani sigurno im teško padaju nakon letnje decembarske avanture u Indoneziji, ali su pomogli da ožive duh ulaska u novu godinu, u kojoj je Goca nedavno poželela da bude srećna i zdrava.

Goca Tržan u 2020. godini želi da postane majka

Na tom spisku potajno se nalazi i ona o proširenju porodice. Budući da je ova tema jedna od najtežih i najbolniji ženskih tema, Goca Tržan ipak nema taj problem da i o tome kaže "po koju". Želeći da otkrije, a možda nekome i pomogne, poznata pevačica nedavno je iskreno progovorila kakva su joj očekivanja u pogledu proširenja porodice.

– Treći put idem na veštačku oplodnju. Moram da kažem da nemam velika očekivanja. Videćemo šta će biti, znam samo da neću da padam u depresiju, niti da se stresiram ako ni ovog puta ne uspe. Nemogućnost rađanja i začeća u ovim vremenima je kao epidemija. To je ono što ljudi treba da shvate i da se nekako pozabave tim problemom. Moje mišljenje je da se treba redovno pregledati, što ranije probati inseminaciju, srediti hormone i druge stvari koje ne fuknkcionišu – rekla je pevačica za Hit Informer.

Goca Tržan za 45. rođendan poručila: SVE MOJE ŽELJE SU ISPUNJENJE! (foto)

Iako se godinama bori da ostane u drugom stanju, Goca Tržan ne odustaje u svojoj borbi. Pre nekoliko meseci osvrnula se i na temu podrške koju joj Raša pruža u ovim trenucima kao i da nije bitno da li će roditi dečaka ili devojčlicu. Njima dvoma u cilju je samo da dobiju još jedno dete. Zbog čega i na koji način život određuje ovako bitne uloge, ne znamo, ali jedno je sigurno - u svojoj nameri neće odustati dokle god to dozvoljava biološki sat.

– Godinama se već borim da ostanem u drugom stanju, želim da imam veliku porodicu, a smatram da Raša i ja možemo da budemo najbolji roditelji na ovom svetu. Prošla sam već jednom ceo proces, ali to nije uspelo. Morala sam da napravim pauzu i trenutno po svim analizama su se stekli uslovi da mogu da ponovim proces. Hoću drugo dete i nije mi teško da ponovo prolazim kroz celu peripetiju, ali kada nešto iskreno želite, ne postoji prepreka. Obično znam da se našalim sa prijateljicama da kada počnem da radim nove pesme koje sada trenutno radim, obično dođe i trudnoća, verujem u to da će tako biti i ovog puta – iskreno priča Goca Tržan i doadala:

– Rašina i moja želja jeste da imamo dete, dečaka ili devojčicu, to je manje važno. Podrška muškarca je bitna u ovakvim trenucima, a moj suprug je uvek uz mene, zajedno donosimo odluke i upravo iz tog razloga mislim da je naš brak skladan. Naravno, postoje bure koje se dešavaju u svim zajednicama, ali sve se to prebrodi uz jedan razgovor – poručila je Goca za Blic.

 

Ako niko neće, Goca Tržan će

Ali, Goca osim o sebi i svojim nedaćama potpuno transparetno priča i o globalnim problemima. Tako je nedavno svojim britkim mišljenjem podigla pravu buru na društvenim mrežama kada se osvrnula na poziciju žena u Srbiji.

Goca Tržan TREĆI PUT TUŽILA bivšeg muža

– Mi smo na Balkanu vaspitavani u jednom pogrešnom maniru, što si veća mučenica i što se više žrtvuješ, bolja si žena, majka i supruga. Mislim da je to jezivo u 21. veku, da žene i dalje robuju tim stereotipima da moraš da budeš žrtva, da bi te okolina priznala kao dobru suprugu i dobru majku – rekla je Goca.

Osetljivost ove teme Goca Tržan dodatno je začinila pričama o preljubi. Budući da se o ovim "tabu temama" vode razne statistike na svetskim nivoima, Srbija je još uvek mali mikrosegment koji se bavi ovom problematikom.

Goca Tržan bez dlake na jeziku o seksu: Pevačica ovako posavetovala devojke

– Mislim da žene mnogo manje pričaju o tome koliko su neverne nego muškarci. Nije društveno prihvatljivo da žene imaju ljubavnike, a vrlo je prihvatljivo da muškarci imaju ljubavnice i zbog toga žene to rade. Postoje mnogi brakovi koji su spaseni zahvaljujući ljubavnicima. Žene imaju potpuno pogrešnu predstavu, misle kad nađu ljubavnika da će on da učini nešto za njih. Onda kad shvate da je to ista stvar kao i ono što imaju kod kuće, to zbliži muškarca i ženu, bračne drugove. Muškraci imaju potpuno pogrešnu predstavu o tome da mi njih varamo kada se zaljubimo, to nema veze sa životom – rekla je Goca.