Celebrity News

Seka Aleksić sa naslednikom izašla iz porodilišta, pa otkrila zbog čega poklone koje je dobila za sina neće zadržati

Seka Aleksić sa naslednikom izašla iz porodilišta, pa otkrila zbog čega poklone koje je dobila za sina neće zadržati

story

Seka Aleksić - odvela sina Jovana kući iz porodilišta

Seka Aleksić danas je oko 11 časova izašla iz porodilišta sa sinom Jovanom, koji  je došao na svet 22. januara i usrećio porodicu folk dive.

Po naslednika i suprugu je u porodilište došao ponosni tata Veljko Piljikić koji je sa poznatom mamom pozirao okupljenim fotografima koji su došli da zabeleže Sekin važan momenta.

Srećna Seka Aleksić iz bolnice je izašla sa ogromnim buketom cveća i mnoštvom balona i poklona.

Poznati par požurio je da stigne u porodični dom kako bi mlađeg brata odveo kod starijeg Jakova.

- Mislila sam da, kako kažu neki, prvo dete se najviše voli, ali ne postoji razlika, sreća je identična kao i prvi put. Porođaj je bio dobar, ja i kad boli, kažem da me ne boli. Sin je isti tata, liči na Jakova, a Jakov je isti Veljko, nadam se da će se to promeniti - rekla je Seka Aleksić kroz smeh, prenosi "Blic".

- Treba se navići sad da sam majka dvoje dece. Jedva čekam da odem kući da vidim sina, kako će on da reaguje, taj prvi susret sa bratom. Ja sam osoba koja je navikla da sve radi, da se bori, imam podršku supruga, a naravno je tu i pomoć. Evo i sad ću malo da se odmorim još, pa ulazim u studio da snimam album, u aprilu ga izdajem - rekla je Seka, a onda otkrila zbog čega neće zadržati poklone koje je dobila za sina.

Porodični portret iz porodilišta: Seka Aleksić sinu Jovanu uputila poseban blagoslov (foto)

- Što se tiče poklona koje sam dobila, znate da sam ja i prvi put poklonila ono što mojoj deci ne treba, daću ženama kojima bude trebalo - rekla je Seka, pa otkrila kako je Jakov reagovao kada je saznao da beba stiže:

- Njegova reakcija je bila okej, ništa nije rekao ni spektakularno radio. Kad sam mu rekla da idem na porođaj u bolnicu, rekao mi je "Nemoj da ideš, nemoj da dođe još bata" (smeh). Tako da ćemo videti šta će biti. Brojka ne postoji, koliko Bog da, biće, ja sam još na početku (smeh). Samo Bog da da zdravlja, to je najbitnije - zaključila je pevačica, prenose domaći mediji.

Seka Aleksić je, podsetimo, sina prvobitno htela da nazove Isak, ali budući da se rodio nakon krsne slave Svetog Jovana, dobio je ime Jovan.

- Nije kako mi želimo već kako Gospod kaže! Posle naše krsne slave Sveti Jovan rodio se Jovan jutros, tatina želja je takođe ista! Rekao je "Neka se zove Jovan". Ako sledeća beba bude dečak zvaće se Isak! - poručila je Seka na Instagramu nakon porođaja.