Celebrity News

Donatela Versaće: Potresna ispovest slavne kreatorke o zavisnosti od kokaina!

Donatela Versaće: Potresna ispovest slavne kreatorke o zavisnosti od kokaina!

Donatela Versaće u svojoj iskrenoj ispovesti pričala je o paklu droge u koji je upala sasvim slučajno a da toga nije bila svesna 

Donatela Versaće (64) koja je više od dvadeset godina na čelu brenda koji nosi ima po njenom slavnom prezimenu, opisala je u velikoj ispovesti pakao droge kroz koji je nekad prolazila i to baš kada je nasledila ubijenog brata Đanija Versaćija.

- Počela sam sa kokainom u 33. godini, prvi put nisam osetila ništa, samo mi se nije spoavalo. Nastavila sam, ali samo na zabavama u Njujorku i Los Anđelesu, kada me braća nisu videla. Nikad u životu se nisam tako ludo provodila. Nije mi padalo na pamet da sam postala zavisna. Mislila sam da mogu da se kontrolišem, ali je kokain kontorilisao mene - bila je iskrena Donatela, te se osvrnula na tragično ubistvo brata Đanija koji joj je doneo novo zvanje.

- Đani je ubijen i odjednom sam postala novo lice brenda. Niko ne bi želeo da kupi i obuče odeću koju potpisuje nestabilan i slab kreator, koji gubi glavu zbog droge i sklon je samosažaljenju. 

Donatela PRODAJE brend “Versaće”, fanovi razočarani

Nova pozicija koju je nasledila od brata, Donatela Versaće primila je krajnje trezveno te je odlučila da se izbavi iz pakla u kom je bila poprilično dugo i na koji se, kako i sama kaže, navikla. Snagom volje otrgla se iz kandži kokaina i stvorila imperiju za koju danas znaju svi ljudi širom planete.

- Stvorila sam daleku, agresivnu, zastrašujuću Donatelu - ponosno je isticala svoju želju da opravda sve ono što je njen ubijeni brat ostavio iza sebe.

Donatela Versaće nakon kokaina pronašla drugu vrstu zavisnosti

Nakon 33. godine kada je shvatila da je postala kokainski zavisnik, poznata kreatorka skupila je hrabrost i veoma brzo izašla iz sveta koji je pretio da je baci u ambis. Međutim, Donatela Versaće je nakon ove zavisnosti pronašla drugu kojoj se, nažalost nije nazirao kraj. Od početka devedesetih godina pa sve do sada uradila je brojne plastične operacije zbog kojih danas ne liči na sebe. Postala je apsolutni rekorder po operacijama a ono što njen sveukupni izgled čini još strašnijim je mršavost koju neguje godinama. Zbog abnormalnog manjka kilograma, javnost je mislila da Donatela Versaće boluje od anoreksije od koje je bolovala i njena ćerka Alegra.

Donatela Versaće priznaje: Ne znam da šijem, a da se ne bavim modom izgubila bih razum