Celebrity News

Ledi Gaga nakon ljubavnog skandala ljubi misterioznog muškarca! (foto)

Ledi Gaga nakon ljubavnog skandala ljubi misterioznog muškarca! (foto)

Ledi Gaga ponovo je u središtu ljubavnih priča. Paparaco fotografije na kojima ljubi nepoznatog muškarca video je čitav svet! 

Naime, nakon ljubavnog skandala između Ledi Gage, Bredlija Kupera i Irine Šajk, poznata pop pevačica ponovo je srećna u ljubavi.

Paparaci koji je prate u stopu ovih dana žustro su radili na materijalu Ledi Gage i njenog misterioznog dečka. Pevačica, ovih dana, uživala je u njenoj luksuznoj vili u Majamiju. Ova vesti i ne bi bila toliko udarna da na jednoj od slika Ledi Gaga ne ljubi strasno svog dečka čiji identitet još uvek nije poznat javnosti. Nakon Tejlora Kinija i Kristijana Karina, ovo su prve zvaniče fotke Ledi Gage sa novim izabranikom.

 

View this post on Instagram

 

New photos of Lady Gaga relaxing at her villa in Miami yesterday.

A post shared by GAGABIBLE (Fanpage) (@gagabible) on Feb 1, 2020 at 11:26am PST

Proteklu filmsku godinu obeležila je ljubavna drama

Zahvaljujući interesantnoj glumačkoj podeli i dramatičnom završetku, za kratko vreme zaradila je više od 253 miliona dolara i šest prestižnih priznanja. Pevačica Ledi Gaga (33), koja rame uz rame s rediteljem pomenutog ostvarenja, glumcem Bredlijem Kuperom, tumači glavnu ulogu i dobila je Nagradu po izboru kritičara za najbolju glumicu u glavnoj ulozi, a zatim i Oskara, dva Gremija i Zlatni globus za noseću pesmu "Shallow". Sve to, međutim, palo je u drugi plan zbog medijskih spekulacija da su ona i Kuper tokom snimanja započeli emotivnu vezu. Budući da je on tada živeo pod istim krovom s manekenkom Irinom Šajk, a da je ona bila verena za Kristijana Karina, te da su oboje u kratkom roku okončali svoje romanse, sumnje su se umnožile. Dok je Bredli na njih postao imun, Ledi Gaga je nekoliko puta pokušala da ih demantuje, ali tek nedavno u intervjuu sa Oprom Vinfri pristala je da otkrije pravo stanje stvari.

 

– Nakon što smo na dodeli Oskara izveli duetsku numeru iz filma, mediji su postali veoma blesavi. Glumili smo ljubavni par i želeli smo da publika pomisli kako smo i dalje zaljubljeni, tačnije da su na sceni Ali i Džekson. Dosta smo radili na tom performansu, a njegov cilj bio je da evocira uspomene. Kada smo kasnije razgovarali o spekulacijama koje su se o našoj navodnoj vezi pojavile u medijima, konstatovali smo da smo dobro obavili posao – rekla je Ledi Gaga i naglasila da je o preljubi i romansi sa Bredlijem izlišno govoriti jer je on divan otac i katolik koji nikada ne bi osramotio svoju porodicu.

Napila se pa pravila haos! Muzička zvezda alkoholisana pela se na stolove i dizala haljinu! (foto)

Prošlogodišnja dodela Oskara pevačici će ostati duboko urezana u pamćenju, ali ne zbog performansa s Bredlijem, već zbog osećaja koji je usledio nakon što se popela na scenu i preuzela priznanje.

– Kada su me pitali šta sam osetila dok sam u rukama držala nagradu, rekla sam – mnogo bola. Verovatno niko nije razumeo zbog čega. Naime, više puta sam silovana kada sam imala 19 godina. Traumatizovana sam na razne načine. Osećam hroničan bol koji je postao deo mog života. Angažovala sam tim stručnjaka koji mi pomaže i tako preživljavam – rekla Ledi Gaga kojoj je cilj da svojim primerom "probudi" napaćene devojke i momke.

– Želela bih da znaju da mogu da nastave dalje, prežive i dobiju Oskara. Ohrabrila bih ljude i da priđu nekome za koga znaju da oseća bol i kažu mu: "Hej, vidim te, znam da se mučiš, tu sam. Ispričaj mi svoju priču."

Ledi Gaga rešenje pronašla u samopovređivanju

Traumu koju je doživela kada je silovana sa 19. godina i dan danas preživljava.

– Dugo sam se sekla jer sam želela da "pokažem" da me život boli. Verovala sam da neću uspeti da prevaziđem traumu. Živela sam sa fizičkim i emotivnim bolom. Lekovi su mi pomagali, ali bila mi je potrebna ozbiljna psihoterapija. S vremenom sam shvatila da potreba za samopovređivanjem jenjava kada se poverim nekome. Zahvalna sam onima koji su mi davali prostora da im ispričam svoju tugu. Onima koji su poput mene, kao početni tretman sugerisala bih led, jer ako stave ruke u posudu punu ledene vode, ona će im šokirati nervni sistem i trgnuti ih – rekla je Ledi Gaga, a potom istakla i značaj dijalektičke bihevioralne terapije.

Lejdi Gaga: Silovana sam više puta, trauma je deo mog života!

– Mislim da je to odličan vodič za razumevanje sopstvenih emocija i način da se reše problemi mentalnog zdravlja. Imam učitelja koji mi pomaže da prihvatim život.

Trauma kod Gage izazvala je i fibromialgiju, mišićnoskeletni bol u pratnji zamora.

– Fibro je laganiji bol, a trauma mi izaziva isti osećaj kao kada sam bila ostavljena na ćošku ulice pošto sam mesecima silovana. U jednom trenutku imala sam psihotični napad. Naime, nakon što sam se u urgentnom centru susrela sa psihijatrom, počela sam da vrištim i tražim da mi dovedu pravog doktora. Nisam razumela šta se dešava, celo telo mi je utrnulo. Dali su mi olanzapin, lek koji je neophodan u takvim situacijama. Taj lekar i moji prijatelji spasli su mi život – priznala je pop diva i za sam kraj otkrila da svakog dana odlazi na terapiju i konzumira metokarbamol.