Celebrity News

Udarna vest: Novak Đoković je ponovo najbolji na svetu!

Udarna vest: Novak Đoković je ponovo najbolji na svetu!

Novak Đoković osvojio je titulu na Australijan openu

Na radost Srbije, celog sveta i svih vatrenih navijača najboljeg reketa sveta, danas u finalu Novak je pobedio Austrijanca Dominika Tima 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, i 6:4.

Novak Đoković je, kako pišu domači mediji došao do rekordne osme šampionske titule u Melburnu. Nakon velike borbe i četri sata i tri minuta igre, a trijumf na Australijan openu od sutra će mu doneti i povratak na prvo mesto na ATP lisi, gde će prestići Španca Rafael Nadala.

Šampionski stil života: Novak Đoković konačno otkrio zašto ne jede meso

Bilo je ovo 26. finale na najvećim turnirima za srpskog tenisera, koji je došao do 17. gren slem titule u karijeri.

Đoković će odbranom titule u Melburnu od sutra će ponovo biti na prvi na ATP listi, piše Kurir. 

Novak Đoković pobedio Nadala u Sidneju

Pre nekoliko nedelja, Novak Đoković pobedio je Rafaela Nadala u drugom meču finala ATP kupa u Sidneju sa 6:2 i 7:6!

Ovom prilikom obratio se publici a njegove reči prodrle su u srca svih koji ga prate celu njegovu karijeru. Nole jejednom rekao da nema odustajanja i stvarno je to mislio.

 Novak Đoković otkrio šta je njegovoj deci zabranjeno

– Svaki put kad igram protiv Rafe bude tu mnogo uzbudljivih poena i neverovatnih razmena, a tako je bilo i ovoga puta iako sam perfektno otpočeo ovaj duel. Servis me je izvukao iz nevolja u drugom setu kada je on imao 0:40, da je tada napravio brejk verovatno bi meč oitšao u treći set. Na ovom nivou jedan poen može da odluči duel i jako mi je drago što sam pobedio. Neverovatao je atmosfera i podrška koju smo imali u Brizbejnu i sada u Sidneju. Želim da se zahvalim svima koji ste došli i koji nas podržavaju preko televizije. Šaljemo vam zagrljaj i poljubac. A vi, koji ste ovde, na tribinama, ostanite, molim vas, da nas bodrite i u dublu. Hoćemo titulu - rekao je Nole, piše Blic.rs